سلام خدمت اساتید محترم.
میخواستم بدونم میشه با یه مبلغی حدود 200تومن یه بیزینس آنلاین راه انداخت که درآمد ثابتی داشته باشه؟
در واقع میتونم سایت بالا بیارم و به بازدید برسونم اما مشکل اینه درآمدش از راه ثابتی نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت اساتید محترم.
میخواستم بدونم میشه با یه مبلغی حدود 200تومن یه بیزینس آنلاین راه انداخت که درآمد ثابتی داشته باشه؟
در واقع میتونم سایت بالا بیارم و به بازدید برسونم اما مشکل اینه درآمدش از راه ثابتی نیست.
با این گرونی 200 تومن؟
هزینه دامنه هاست طراحی و.... ده برابره این میشه عزیز مگه فقط هاست دامنه بخری الا ارز بدجور ناجوره اصلا پیشنهاد نمیشه اکثر وبمسترا هم دیگه توانایی تمدید ندارن چون هر لحظه یه قیمتیه اونم صعودی
اوضاع قیمت ها و هزینه های سایت داری که خیلی خیلی ناجوره!!!!
ولی شما هم می تونی با یک هاست و دامنه شروع کنی و خودت تمام کارها رو انجام بدی. از جمله تولید محتوای سایت.
به بازدید برسونش، البته خیلی سخته. ولی بعد از اون راه درامد زایی هم براش پیدا میشه....
این روال متعارفی است که خیلی از وبمسترها در پیش می گیرند.
سلام
الان فقط 140ت پول دامینت میشه :|
تو.قع چقدر درامد داری؟ در امد ثابت که نیست مثلا یکماه خوبه سیکماه بعد اما میانگین میشه بدست اورد
الان شاید باور نکنی یا نه پول تو مشاغل چرکه؟ منظورم مشاغلی که ما اونو دارای وجهه کم اجتماعی میدونیم
دیروز رفتم گوورستان سر مزار کسی از اشناهام.یه پسر بود که اب میاورد و یا رنگ کیزد 12 تا 13 ساله بود . ده تومن دادم یک دقیقه رنگ زد روی نوشته سنگ قبر و هر بار ابی میاره و میشوره یا رنگ میزنه پول میگیره میگفت رنگ زدم قبل تو یکی پولدار بود 70 تومن داد حساب کن این شخص روزی 100 تومن هم کاسبی کنه از یک کارمند و من ببیشتره . با یکی که کارتن جمع میکنه شبا قبلا چند سال پیش میگفت دویست تومن دارمدمه که با کارتن و وزن اون حساب کردم درست در اومد یعنی اونموقع ماهی 6 تومن
شنیدم اونها که تو خیابون موزیک میزنن روزی تا یک و نیم میلیون درامد دارن
مملکت ما کار های بی وجهه اجتماعی درامد بالاتر دارن
برای شما هم پیشنهاد دارم سایت رو بیخیال بشی و وقتتو رو کسب درامد بذاری . مخصوصا الانمه قیمت دلار رفته بالا سایتای خارجی کسب درامد بسیار عالی هستند. میتونی بگردی و پیکیج درامد پیدا کنی و بخری ارزونه از 2 تومن هست تا 200 تومن اما 90 درصدشون کلاهبردارن
منم روز اول با ۴۰ هزار تومان شروع کردم
میتونید یه هاست ارزان قیمت بگیرید با دامنه ir
اگه تلاش کنید میتونید
اما این رو هم در نظر بگیرید که خیلی ها به دلیل نداشتن درآمد سایت هاشون رو بستند و حتی بعضی هاشون ضرر کردند
بعضی ها هم مثل شما بودند و با تلاش به درآمد های خوبی رسیدند