تبدیل اینترنت به اینترانت
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
میشه روی یک وی پی اس لینوکسی ایران اپن وی پی ان نصب کرد و با اتصال بهش دیتای دریافتی رو از طریق سرور ایران دریافت کرد؟
من الان از های وب اشتراک میگیرم/ 4 برابر ترافیک بین المللی میتونم از ترافیک داخلی استفاده کنم. مثلا سرویس 40گیگ یک ماه درصورتی که از سایت های آی پی ایران باشه میشه تا 160 گیگ ترافیک.
چه راهی هست بشه کل ترافیک بین المملی رو داخلی کرد؟
با تشکر
پاسخ : تبدیل اینترنت به اینترانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisoheili
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
میشه روی یک وی پی اس لینوکسی ایران اپن وی پی ان نصب کرد و با اتصال بهش دیتای دریافتی رو از طریق سرور ایران دریافت کرد؟
من الان از های وب اشتراک میگیرم/ 4 برابر ترافیک بین المللی میتونم از ترافیک داخلی استفاده کنم. مثلا سرویس 40گیگ یک ماه درصورتی که از سایت های آی پی ایران باشه میشه تا 160 گیگ ترافیک.
با تشکر
بین المملی؟
سرور ایران داشته باشید ترافیک بین المللی حساب میشه نه داخلی
ترافیک داخلی فقط برای سایت های معرفی شده میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisoheili
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
با تشکر
راه حلی که فکر کنم وجود داشته باشه این هست که روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید بعد فایل های مورد نظر اول روی سرور دانلود کنید بعد با اینترنت خانگی از سایت خودتون دانلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad
روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید
به همین راحتی ¯\_(ツ)_/¯
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
به همین راحتی ¯\_(ツ)_/¯
بله به همین راحتی
http://icip.ito.gov.ir/index.php/site/index
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad
راه حلی که فکر کنم وجود داشته باشه این هست که روی سرور یک دامین قرار بدید و سایت بالا بیارید و اون رو داخل سامانه مربوط به سایت های داخلی ثبت کنید بعد فایل های مورد نظر اول روی سرور دانلود کنید بعد با اینترنت خانگی از سایت خودتون دانلود کنید
جالب بود مرسی از پیشنهاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad
در حال حاضر به دلیل عدم وجود ساز و کار مناسب ، سرویس مذکور بلااستفاده هست .