سلام
من یه هاست ( با 90درصد تخفیف) سی پنل از فرانسه میخوام برای سایت وردپرس فضا 100 تا 500 مگابایت یا بیشتر اگر براتون مقدور هست نیاز دارم. میخوام ببینم کسی هست با شرایط ( مثلا گذاشتن بنر سایت فروشنده هاستینگ در سایت ) یا شرایط دیگه بخواد ارائه کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه هاست ( با 90درصد تخفیف) سی پنل از فرانسه میخوام برای سایت وردپرس فضا 100 تا 500 مگابایت یا بیشتر اگر براتون مقدور هست نیاز دارم. میخوام ببینم کسی هست با شرایط ( مثلا گذاشتن بنر سایت فروشنده هاستینگ در سایت ) یا شرایط دیگه بخواد ارائه کنه؟
سلام میتونیم از آلمان براتون ارائه بدیم / فضا ۲۰۰ مگابایت ( در صورتی که تبلیغ بنری باشه ۱ گیگ و بالاتر هم می تونیم بدیم - البته بستگی به تعداد نمایش اش داره ) پهنای باند ۲۰۰ گیگ - مابقی امکانات ۳ عدد دیتابیس و ساب دامین و ایمیل .
در صورت نیاز در سایت حساب کاربری بسازید تا براتون سرویستون رو فعال کنیم
سلام
موضوع سایتی که می خواهید میزبانی کنید چی هست؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
اینو من واقعا نمیدونستم که خلاف قانون هست برای هاست رایگان. چون بعضی از هاستینگ ها هاست رایگان ارائه میکنن و نمیدونم مشکلش چیه که خلاف قوانین هست.ولی خب من متن درخواستم رو عوض میکنم میزارم هاست با 90درصد تخفیف میخوام + اینکه یه بنر از سایت فروشنده هاست رو هم میزارم تو سایت. الان دیگه خلاف قوانین نیست؟
درود
دوست عزیز هاست درخواستی قابل ارائه میباشد
با ما در ارتباط باشید
www.royalsite.ir
دوستان اگر کسی هست منم می خوام !! پ.خ بدین
با بنده در تماس باشید.