سلام دوستان خواستم بپرسم چطوری میشه بوت استرپی که قدیمی هست رو از هاست به طور کامل پاک کرد ؟
قصد دارم حذفش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان خواستم بپرسم چطوری میشه بوت استرپی که قدیمی هست رو از هاست به طور کامل پاک کرد ؟
قصد دارم حذفش کنم
سلام
وقت بخیر
میشه منظورتون را دقیق تر توضیح بدهید.
سلام روزتون بخیر
من قالب این سایت رو از یکی گرفتم خیلی وقت پیش الان پیاده سازیش کردم رو هاستم منتها بوت استرپش مشکل داره
Www.followerbazar.ir
الان شما با کامپیوتر راحت میتونی خرید کنی از محصولات ولی وقتی با گوشی وارد میشی به ظاهر مشکلی نداره
ولی وقتی رو خرید کلیک میکنی نمیتونی ایمیل و شماره تلفن رو وارد کنی و مشکل بعدی اینکه اصلا دکمه صدور فاکتور و پرداخت حذف میشه و پایین میره نمیتونی بالا بیاریش و روش کلیک کنی ...
میشه راهنمایید کنید چه کار کنم مشکل از چیه
ببینید دوست عزیز این قالب با bootstrap پیاده سازی شده و حذف فایل های بوت استرپ کاملا اون رو بهم میریزه ! باید یاز نویسی بشه کد های قالبتون
باید با اخرین نسخه آلفا 4 بازنویسی کامل بشه از صفر .
عزیز در سایز کوچیک بررسی کنید مشکلتون چی هست و با html + css مشکل رو رفع کنید
نیاز به دوباره نویسی و... نیست
درود بر شما؛
مشکلی که میفرمایید هیچ ارتباطی با نسخه بوت استرپ نداره!!!
فایل استایل رو باز کنید (style.css) سپس به خط 838 مراجعه کنید و یا دنبال این واژه بگردید (#dialog)
سپس استایل این بخش رو با این کدها جایگزین کنید:
پیروز باشید.کد:
#dialog {
position: absolute;
width: 80%;
right: 0;
left: 0;
margin: auto;
top: 80px;
background: #fff;
box-shadow: 0 0 20px #ccc;
z-index: 1000001;
border-radius: 4px;
display: none;
}
ممنون عزیز تا حد زیادی مشکل حد شد و دیگه صدور فاکتور خرید گم نمیشه الان میره اول صفحه
فقط الان یه مشکل جدید ایجاد شده رو فیلد ها که کلیک میکنی نمیتونی ایمیل یا شماره تلفن رو تایپ کنی ... این مشکل فقط برای گوشی هست و رو کامپیوتر این مشکل نیست
بعد یه سوال دیگه احتمالا با این کد ها دیگه نمیشه یه کاری کرد که اون صفحه خرید که باز میشه اول صفحه نیاد ؟ مثلا محصول 5ام رو کلبیک میکنی همونجا صفحه خریدش بیاد ولی به صورت کامل نه ناقص
- - - Updated - - -
حل شد عزیز خداروشکر فقط این فیلد های ایمیل و شماره تلفن رو روش نمیشه کلیک کرد
- - - Updated - - -
حل شد خوشبختانه مشکل جدید پیش اومد :(