خرید اینترنت برای انجام بازی آنلاین ps4
سلام
من دنبال یک شرکت خوب ارائه دهنده اینترنت خوب ( ترجیحاً) با حجم دانلود نامحدود برای بازی کردن بازی آنلاین ps4 و استفاده خانگی هستم!
برای من قیمت
پشتیبانی
سرویس دهی واقعی مهم است
مکان استفاده : تهران ، تهرانپارس
دوستانی که تجربه استفاده با سرویس ADSL , TD LTE دارند بفرمایند کدوم بهتره ؟!
باتشکر
پاسخ : خرید اینترنت برای انجام بازی آنلاین ps4
درود.
Td-lte مبیننت بهترین پاسخگویی را در منطقهی تهرانپارس دارد (سرعت حدودی 40 مگابیت) اما حجم نامحدود خیر!
برای بازی آنلاین سرویس بیسیم پیشنهاد نمیشود!
سلام. گیم نت دارم...برای اتصال سونی 4 بهترینش شاتل بگیرید سرویس 16 مگش رو..ماهی 55 تومان با 35 گیگ حجم کارتونو راه میندازه...برای مودم های بیسیم هم ایرانسل رومیزی با سرعت 4g بگیرید حله...
با سلام
گیمر نیستیم اما طی تست و ازمایشی که یکی از همکاران با سرویس ffth مخابرات در شرکت خودمان انجام داد . بهترین نتیجه را تا امروز طی گفته این دوستمان دریافت کرده است .
اگر می توانید ماهیانه حدود 150 هزار تومان هزینه کنید ، احتمالا یکی از بهترین گزینه ها میباشد .
در حال حاضر صد مگابیت ارسال و دریافت بدون حتی نوسانی در حال استفاده میباشیم.
پیروز باشید
با سلام و احترام؛
بنده با سرعت ۴مگابیت، بازی های پلیاستیشن (fifa-call of duty) را بدون حتی کوچکترین مشکلی بهصورت آنلاین استفاده میکنم، سرعت و حجم آنچنانی نیاز ندارید.
به طور مثال فیفا هر بازی به طور متوسط ۱۰تا۱۵ مگابایت مصرف میکنه.
پینگ مهمترین خصوصیتی هست که باید دنبالش باشید چون مصرف بازی ها اونقدری نیست که دنبال حجم نامحدود باشید
هز چی میخواهید بگیرید بگیرید اما ارتباط بی سیم بر قرار نکنید
برای بازی آنلاین حجم نامحدود خیلی به صرفه نیست و در اصل نیاز نیست! اگر زمان حدودی بازی کردنتون رو بگید می تونم بگم چقدر حجم لازم دارید
من های وب دارم و آنلاین بازی هم کنم و راضیم ، تقریبا پایداره.
تو بازی آنلاین پینگ مهمه ، باید سرویسی بگیرید که تو اون منطقه پینگ پایین تری داره
از نزدیک ترین گیمنت به خونتون که تو منطقه مخابراتیتون باشه بپرسید از چه اینترنتی استفاده می کنن