راهنمایی کنید : خطای noindex
سلام دوستان
یک پیامی از گوگل وبمستر اومده که این مشکل برطرف کنید
Submitted URL marked ‘noindex’
لطفا راهنمایی کنید که این مربوط به چی هست و چطور برطرف کنیم
سپاس
پاسخ : راهنمایی کنید : خطای noindex
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomix
سلام دوستان
یک پیامی از گوگل وبمستر اومده که این مشکل برطرف کنید
Submitted URL marked ‘noindex’
لطفا راهنمایی کنید که این مربوط به چی هست و چطور برطرف کنیم
سپاس
سلام، این پیام میگه که یک سری از لینکهای سایت شما ایندکس نشده، چند تا از لینکها رو اینجا ذکر بفرمایید تا دقیقا بگم چیکار کنید، باید لینکها رو ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlienX
سلام، این پیام میگه که یک سری از لینکهای سایت شما ایندکس نشده، چند تا از لینکها رو اینجا ذکر بفرمایید تا دقیقا بگم چیکار کنید، باید لینکها رو ببینم
417 خطاه هست اینجور که نگاه کردم همش مربوط به تگ ها هست
کد:
https://licenseha.ir/product-tag/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-microsoft-project-2016/
https://licenseha.ir/product-tag/windows-7-ultimate
منشا این مشکل در Yoast SEO هستش که احتمالا شما دارین ازش در سئو سایت استفاده میکنید، این نکته رو خدمت شما عرض کنم که تگها و سر صفحهها (category) در سئو سایت هیچ تاثیری ندارن و عملا بیارزش هستن پس نباید نگران این موضوع باشید و اما در مورد حل این مشکل خدمت شما عرض میکنم. در این حالت شما باید اون قسمتی از نقشه سایت رو که شامل تگها میشه کامل پاک کنید یا اینکه در قسمت robots.txt تگها و سر صفحهها رو disallow کنید، در این صورت به طور کلی مشکلتون حل خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlienX
منشا این مشکل در Yoast SEO هستش که احتمالا شما دارین ازش در سئو سایت استفاده میکنید، این نکته رو خدمت شما عرض کنم که تگها و سر صفحهها (category) در سئو سایت هیچ تاثیری ندارن و عملا بیارزش هستن پس نباید نگران این موضوع باشید و اما در مورد حل این مشکل خدمت شما عرض میکنم. در این حالت شما باید اون قسمتی از نقشه سایت رو که شامل تگها میشه کامل پاک کنید یا اینکه در قسمت robots.txt تگها و سر صفحهها رو disallow کنید، در این صورت به طور کلی مشکلتون حل خواهد شد.
ممنون دوست عزیز
بله از Yoast استفاده میکنم .
واقعا تگ ها "هیچ" تاثیری ندارند !؟
امکانش هست راهنمایی کنید چطور disallow کنم از طریق robots ؟
خیر تگها و سر صفحهها هیچ تاثیری در سئو سایت ندارن. تا چند سال پیش داشت اما با آپدیت الگوریتم گوگل کلا ارزش خودشون رو از دست دادن و الان به کل حساب نمیشن و شما هر چی بیشتر تگ به کار ببری بیشتر به سایت ضرر میزنی.
برای Disallow کردن تگها باید این مراحل رو طی کنی،
باید بری داخل هاست یا سرور سایتت و فایل robots.txt رو پیدا کنی و داخل اون این عبارت رو بنویسی Disallow: /tag
به جای عبارت tag دقیقا همون گزینه تگ که بین لینکها قرار گرفته بذار، مثلا الان داخل این دو تا لینکی که گذاشتی میبینم product-tag هستش
یعنی میشه Disallow: /product-tag