پاسخ : همکاران و قیمت های ارز
قیمت هارو افزایش بدید و به فکر فعالیت در بازار های خارج از ایران باشید
بازار ایران ارزش وقت هدر دادن نداره
در حال حاظر به نظر بنده فعالیت تو ایران فقط برای تست و ارزیابی و یا ایجاد یک سکوی پرتاب هست در بهترین شرایط
بعدش باید به فکر بازار های دیگه بود که البته مشکلاتی داره که نمیشه نادیده گرفت ولی حداقل مشکلاتش کمتر از بازار ایران هست
وقتی درگاه خارجی به ایرانی ها درگاه نمیده پس ملحق شدن به بازارهای خارجی هم ممکن نیست . بدین معنا که اگر ایرانی هستی باید بمیری ! داخل کشور که برای اعراب و عرب پرستان شده است و کاری هم کرده اند که در خارج هم به چشم یک حیوان به آدم نگاه میشود .
با درود
چاره ای جز افزایش قیمت نیست ، ما همان قبل از عید افزایش قیمت دادیم و ممکنه باز هم افزایش بدیم .
ولی متاسفانه در همین شرایط دیده میشه که بعضی از همکاران آفر های عجیب و غریب میدن !!! که هم باعث نابودی خودشون میشن و هم باعث نابودی باقی همکاران ...
خارج از محیط هاستینگ همه چیز گران شده حتی چیز هایی که به ارز مربوط نیست ، اینکه چرا داخل هاستینگ که کاملا با قیمت ارز مرتبطه هر چی ارز بالاتر میره قیمت سرویس ها پایین تر میاد قابل درک و فهم نیست !!
فقط فروش به مشتری خارجی ، تبلیغ در گروههای فیس بوکی ایرانی هایی که مقیم خارج از ایران هستند مخصوصا ترکیه که اغلب ایرانی هایی هستند که در خارج هستند و حساب بانکی ایرانی دارند
یا فروش به خارجی ها از طریق پیپال
سلام دوستان.
به نظر بنده هم چاره ای به جر افزایش قیمت نیست. متاسفانه خود بنده به دلیل همین افزایش قیمت یورو خیلی ضرر کردم و اکثرا مشتریانی که داشتم سرویسشون رو کنسل کردن (البته بنده خداها بیزینس رو جمع کردن چون من هم توی بیزینس شریک بودم).
باید قیمت ها رو برد بالا. دوستانی هم که دارن قیمت پایین کار می کنن در آینده خودشون ضرر می کنن. چون متاسفانه از آدامس گرفته تا یه پاکت سیگار همه چی گرون شده.
خواهشا دوستان همفکری کنیم به یه نتیجه ای برسیم.
ممنون از همه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام دوستان.
به نظر بنده هم چاره ای به جر افزایش قیمت نیست. متاسفانه خود بنده به دلیل همین افزایش قیمت یورو خیلی ضرر کردم و اکثرا مشتریانی که داشتم سرویسشون رو کنسل کردن (البته بنده خداها بیزینس رو جمع کردن چون من هم توی بیزینس شریک بودم).
باید قیمت ها رو برد بالا. دوستانی هم که دارن قیمت پایین کار می کنن در آینده خودشون ضرر می کنن. چون متاسفانه از آدامس گرفته تا یه پاکت سیگار همه چی گرون شده.
خواهشا دوستان همفکری کنیم به یه نتیجه ای برسیم.
ممنون از همه
نه دوست عزیز
بیش از نیمی از شرکتهای هاستینگ فعلی یا سرور مجازی دارند یا ریسلر هستند با لایسنس های نال شده
پردیس هاستینگ یا میزبان سایت یا شرکتهای واقعی دیگر فقط ماهیانه بیش از 400 دلار هزینه ی لایسنس میدند به جز هزینه ی سرور ها
ولی یک ریسلر یا کسی که سرور مجازی با لایسنس 5000 تومنی داره کلا خرج شرکتش ماهی 40000 تومنه و اگر هاست یک گیگ رو بده ماهی 4 تومن ماهی 10 تا بفروشه پول ریسلریش درومده
شما گران بکنی اونها همچنان ارزان خواهند بود
من 4 سال پیش گفتنم به همکاران لطفا ریسلری ارزون ندید
طرف هارد نامحدود میده ماهی 20 تومن
نتیجش این شد که سال 97 الان همون ریسلری ها شدند رقیب خود ما
دوستان بیشتر روی افزایش قیمت تکیه دارند .. البته چاره ای جز افزایش نداریم. ولی متاسفانه یک سری شرکت های معروف هستند با بازار همراهی ندارند و بیشتر از طریق فریبکاری اقدام به جذب مشتری می کنند. افزایش باعث میشه برخی مشتریان به سمت این چند شرکت جذب بشند.
از طرفی با گران شدن نرخ ارز ، با احتساب افزایش قیمت ، باز حاشیه سود ما کم خواهد شد.
سلام دوستان .
با حرف هاتون کاملا موافقم .
ما هم جزو اون دسته از شرکت هایی هستیم که متاسفانه قیمت های سرسام آور سرور های اختصاصی و همچنین لایسنس های کنترل پنل ها فشار زیادی رو بهمون وارد کرده .
من از مدیران انجمن خواهش می کنم هر کسی که آفر با قیمت نا معقول(کمتر از قیمت نرمال) زد رو بهش اخطار بدن یا تاپیکش رو پاک کنن .
با تشکر از دوستان ، همکاران و مدیران انجمن .
6 سال پیش سرور یک گیگ 20 تومن میگرفتیم الان هم همون رو با 20 تومن میدن (هاستینگ های بزن در رو هم داریم ک زیر 10ت میدن)
اول از خودتون و همین انجمن شروع کنید یاد بگیرید سرویس های مفت ندید دست ملت تا در این مواقع با افزایش قیمت هراس نداشته باشید!
- - - Updated - - -
جدیدا هم یاد گرفتن برای اینکه کسی بهشون گیر نده چرا سرویس 10 20 تومنی میدن آفر های 90 99 درصد برای روز های خاص میدن تا صداش درنیاد