پاسخ : خروجي عكس گرفتن از صفحه
ميتونيد از يك استايل اختصاصي براي print استفاده كنيد :
کد HTML:
<style type="text/css" media="print">
كد هاي سي اس اس مختص پرينت
</style>
در مورد شماره صفحه و آدرس هم مربوط به كد نويسي نيست و بايد بسته به مرورگر از Page Setup نسبت به تغيير يا حذفش اقدام كنيد.
يه موردي هست كه اينم ميخوام باشه، من ميخوام توي Html از يه فرم خواص كه توي هاست آپلود شده استفاده كنم، ممنون ميشم اينم راهنمايي كنيد
و هچنين اين فرم نيز موقع چاپ توي برگ بيفته؛ چون وقتي چاپ مي كنيم فرنت ها هم به حالت تاهما چاپ ميشه
با تشكر
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
::: شرمنده
براي چاپ صفحه html از كليد ctrl + p استفاده مي كنيم، چطوري كاري كنيم تا يه دكمه باشه وقتي روش كليك كرديم، صفحه چاپ بشه و نيازي به ردن دكمه ctrl + p نباشه
راستي وقتي ctrl + p رو ميزني يه صفحه مياد كه تعداد و ... و نام چاپگر رو انتخاب مي كني و.... نمي شه كاري كرد كه اين نياد و با زدن دكمه مستقيم از خروجي چاپگر برگ بيرون بياد؟
ممنون و متشكر
براي پرينت :
کد HTML:
<input type="button" onclick="window.print()" value="پرينت">
اگر ميخواهيد اتوماتيك با لود شدن صفحه بياد ، در آخر صفحه اين رو بزنيد :
کد HTML:
<script>
window.print();
</script>
براي اينكه فونت Tahoma نباشه از روشي كه گفتم يك استايل كاملا اختصاصي براي پرينت ميتونيد بنويسيد و فونت دلخواهتون رو بذاريد.
براي نمايش يك جدول يا هر چيزي فقط در پرينت و نه خود html مي تونيد جدول رو با كلاسي با نام مثلا JustPrint معرفي كنيد و در استايل پرينت براي اين كلاس display برابر block يا تهي باشه اما در استايل صفحه اصلي none باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
براي پرينت :
کد HTML:
<input type="button" onclick="window.print()" value="پرينت">
اگر ميخواهيد اتوماتيك با لود شدن صفحه بياد ، در آخر صفحه اين رو بزنيد :
کد HTML:
<script>
window.print();
</script>
براي اينكه فونت Tahoma نباشه از روشي كه گفتم يك استايل كاملا اختصاصي براي پرينت ميتونيد بنويسيد و فونت دلخواهتون رو بذاريد.
براي نمايش يك جدول يا هر چيزي فقط در پرينت و نه خود html مي تونيد جدول رو با كلاسي با نام مثلا JustPrint معرفي كنيد و در استايل پرينت براي اين كلاس display برابر block يا تهي باشه اما در استايل صفحه اصلي none باشه.
در مورد خروجي گرفتن از چاپگر، من ميخوام فرم html رو كه باز كردم، با زدن دكمه يا كليدي مثلا ctrl + p صفحه بره به چاپ
ولي در حالت عادي كه ميزني بره به چاپ يه صفحه باز ميشه كه من نمي خوام اون صفحه باز بشه
http://20up.ir/uploads/12954467141.jpg
من نمي خوام اين صفحه باز بشه و...
در مورد اون كلاسي كه گفتين ميشه يه نمونه بزنيد ، ممنون ميشم