درود
به نظر شما هزینه راه اندازی یک پیام رسان در حد و قوی چقدر هست؟
چه عواملی باعث میشه که پروژه ما با شکست روبرو نشه؟
عدم موفقیت پیام رسان های داخلی رو در ایرانی بودن اونها می بینید یا واقعا مشکل دار هستن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
به نظر شما هزینه راه اندازی یک پیام رسان در حد و قوی چقدر هست؟
چه عواملی باعث میشه که پروژه ما با شکست روبرو نشه؟
عدم موفقیت پیام رسان های داخلی رو در ایرانی بودن اونها می بینید یا واقعا مشکل دار هستن؟
دوست عزیز درصورت نیاز به براورد قیمت ساخت پیام رسان در تلگرام با ما در ارتباط باشید
همچنین ما نمونه حرفه ای اماده کرده ایم که میتوانیم به شما دمو بدهیم
esibaco
موضوع راه اندازی و هزینه پیام رسان نیست..موضوع اینه که اداره کنندگان مملکت فقط از سروش و امثال ان که تحت نظارت خودشون هست رو میپسندن!! وگرنه چیزی که پر هست پیام رسانه.. و اینکه تقی به توقی بخوره میفرستنتون اب خنک!
توصیه میکنم وارد این حیطه نشید !
کسب و کاری راه بندازید ارزشش بسیار بالاتره
سروشی که الان بین ایرانی ها عددی حساب نمیشه روزانه 40 ترابایت حجم آپلود و دانلودشه این 40 ترابایتم حتما کلی نوحه و دعای جوشن کبیره یا از صداهای آقای طوسی هستش در کنار اون تلگرام با اون ابهتش ببین چقدر میتونه ترافیک روزانش باشه با این حساب ببینید هزینه یک پیام رسان برای یک فرد عادی چقدر میتونه باشه.
اتفاقا برعکس، اونی که داره پسند میکنه کابره و اداره کنندگان مملکت هیچ دخل و تصرفی در این موضوع نمی تونن داشته باشه همون طور که شاهد هستیم علی رغم بودن پیام رسان داخلی مردم به خارجیش رو میارن چون با کیفیت تره و مشکلات پیام رسان داخلی مثل ui و ux ضعیف رو نداره
اگر کسی مجرم اینترنتی نباشه ترس و واهمه ای از آب خنک نداره مگه خود شما در حال حاضر چ خلافی دارید داخل تلگرام میکنید که حاضر نیستید به پیام رسان داخلی رو بیارید
به نظر من موضوع کیفت هست چون پیام رسان داخلی نمی تونه خاسته شما رو برآورده کنه و مشکل داره به پیام رسان خارجی رو اوردید مثلا سرعت افتضاح سروش
- - - Updated - - -
منظور شما همون بحث استفاده از کالای ایرانی هست که مشتری نداره پس با قسمت اول حرف منموافق هستیدنقل قول:
عدم موفقیت پیام رسان داخلی رو در ایرانی بودن اون می بینید
- - - Updated - - -
پارتی نیاز نداره چون هیچ ارگان دولتی دست شما رو برای راه اندازی پیام رسان نبسته بیشتر فکر میکنم بحث هزینش هست ک هیچ تیمی رو به این کار نمیاره
- - - Updated - - -
علتش رو بیان میکنید دوست عزیز؟
- - - Updated - - -
درود
ابتدای امر می خوایم برآورد هزینه کنیم
قیمتتون رو پ.خ کنید و ویژگی های پیام رسانتون رو ارسال کنید اینکه مثل سروش یه سری سورس کپی شده هست یا اینکه قابلیت های جدید و کاربرپسندی درش ارائه دادید
الان در شُرف حرفای دوستان نیستی شما و فقط داری خودتو رو قانع میکنی ، بزا یه 4 تا ایمیل از فتا برات بیاد اون موقع برمیگردی به همین تاپیک.
بهانه تراشی میکنی دوست عزیز
مثلا چرا فتا باید به من ۴ تا ایمیل بزنه...چون مسنجر زدم؟ فعلا که تعداد پیام رسانای ایرانی در حال افزایشه و هیچ کسی هم حتی ادعایی نزدیک به حرف شما نکرده که اومدیم پیام رسان بزنیم اما نذاشتن
به نظر من بازم بحث کیفیته ک هیچ کدوم از پیام رسانای ایرانی ندارن