سوال در مورد تغيير ايپي سايت
سلام .
من يك vps دارم كه 4 ايپي داره . ايپي يكي ار سايتهام رو تغيير دادم . وقتي ازش پينگ ميگيرم ايپي جديد ميزنه اما وقتي با اون از جايي اطلاعاتي رو ميگيرم ايپي vps رو ميزنه .
الان ايپي vps من 74.81.171.34 هست . من ايپي سايت My IP address? My IP and What is my IP address? رو به 74.81.171.55 تغيير دادم. وقتي از اين سايت ping ميگيرم همه چيز اوكي هست و ايپي سايت رو 74.81.171.55 نشون ميده . اما وقتي چيزي رو با php فراخواني ميكنم ايپي 74.81.171.34 دريافت كننده ميشه.
شما الان سايت My IP address? My IP and What is my IP address? رو باز كنيد . من با دستور file_get_contents سايت ip-address رو فراخواني كردم. ميبينيد كه ايپي رو زده 74.81.171.34 .
در واقع انگار با تغيير ايپي سايت فقط ظاهر كار عوض ميشه . من ميخوام اطلاعات اين سايت با ايپي جديد فراخواني بشه
اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
منتظر جواب و كمكهاي شما هستم.
موفق باشيد
پاسخ : سوال در مورد تغيير ايپي سايت
سلام.
نه . يعني با تغيير dns مشكل من حل ميشه ؟
با سلام
من فکر نمیکنم مشکل شما به dns مربوط بشه
متاسفانه هنوز راه حلی به ذهنم نرسیده ولی میدونم با dns مشکل حل نمیشه (احتمال بالای 60%)
من معمولا با ریست کردن جواب گرفتم
تا جایی که می دانم نمیشه و ip اختصاصی که به سایت می دهید صرفا همانطور که گفتید ظاهر را تغییر می دهد و مثلا اسکریپت های php مثلا درگاه های بانک ها ip اصلی سرور را می خوانند.