درخواست هاست دانلود حجم بالا
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.سرور ایران باشه.
ممنون
پاسخ : درخواست هاست دانلود حجم بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.black
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.
ممنون
سلام خدمت شما ، 6 ترابایت فضا با هزینه 185 هزار تومان قابل ارائه میباشد! سرور اختصاصی و دارای 16 گیگ رم و 8 هسته سی پیو میباشد!
با تشکر
سرور ایران اولویت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.black
با تشکر
سرور ایران اولویت هست
هر 1 ترابایت از ایران آسیاتک با هزینه 90 هزار تومان قابل ارائه میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.black
پهنای باند؟
نامحدود قابل ارائه میباشد برای سایت های فیلم و سریال و موزیک یا دانلودی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.black
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.سرور ایران باشه.
ممنون
امکان ارائه هاست دانلود باهزینه ماهیانه 1هزارتومان ( پهنای باند نامحدود وترافیک رایگان) در سرور های ایران برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
امکان ارائه هاست دانلود رایگان با پهنای باند نامحدود وترافیک رایگان در سرور های ایران برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
فکر میکنم ارائه سرویس رایگان خلاف قوانین باشه! وگرنه بقیه بلد نیستن مفتی سرویس بدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfapardaz
فکر میکنم ارائه سرویس رایگان خلاف قوانین باشه! وگرنه بقیه بلد نیستن مفتی سرویس بدن؟
بله درست میفرمایید الان دیگه رایگان نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.black
با سلام
ممنون
سلام.
با هزینه ماهیانه 330 هزارتومان با کنترل پنل دایرکت ادمین و ترافیک نامحدود از ایران میتونیم سرویس مورد نظر شما را تامین کنیم .
در صورت تمایل در ارتباط باشید.
با سپاس