سلام دوستان سال نو مبارک
برای کارم نیاز به یک لپتاب دارم که تا چند سالی نیازم بر طرف کنه بودجه گفتم
کارم یکم با فتوشاپ برنامه نویسی فیلم دیدنه بازی در حد یه فوتباله چیز دیگه ای نیست بیشتر برام سرعتش مهمه
لطفا پیشنهادتون بدید چون وقتم کمه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان سال نو مبارک
برای کارم نیاز به یک لپتاب دارم که تا چند سالی نیازم بر طرف کنه بودجه گفتم
کارم یکم با فتوشاپ برنامه نویسی فیلم دیدنه بازی در حد یه فوتباله چیز دیگه ای نیست بیشتر برام سرعتش مهمه
لطفا پیشنهادتون بدید چون وقتم کمه
سلام پول دارید اینو بگیرید :
https://www.digikala.com/Product/DKP...D9%84-N580VD-C
البته دیجی کالا گرون فروشه برید پاساژ پایتخت میرداماد همین رو با 5900 گیر میارید . دو ماه پیش گرفتمش کلا چیزی نیست که نکشه !
سلام،
مک بوک پرو بگیرید.
با احترام.
با نظر ایشون موافقم . متاسفانه غیر مک بوک پرو لپ تاپ های دیگه در دراز مدت کیفیت خودشون رو از دست میدن و مثلا من الان ایسوس سری k دارم فنش خراب شده . هاردش مورد پیدا کرده . باتریش هم که از همون اول قدرت چندانی نداشت . در کل مک پیشنهاد میشه برای این قیمتی که شما مد نظر دارید . موفق باشید
این دوست ما مصرف خانگی دارند و احتمالا بخواهند گیم هم بزنند. لپ تاپی مثل مک فکر نکنم معقول باشه برای ایشان - البته نظر شخصی من هست
برای این موارد که اعلام کردید شما بودجه ی خیلی زیادی گذاشته اید. با بودجه ی کمتر و یک هارد SSD می توانید عملکرد بسیار بهتری داشته باشید.نقل قول:
پیشنهاد می کنم به سری Surface مایکروسافت نگاهی بندازید ببینید آیا انها را دوست دارید یا خیر
اما به جز این مورد شما حتما برند Asus تهیه کنید و Core i7 با حداقل ۱۶ گیگ رم - روی لپ تاپ یک هارد SSD حداقل ۲۵۶ گیگ هم بگذارید دیگر تا چند سال بی نیاز از ارتقا می باشید.
اگر میخواید بازی کنید ، به قول دوستان mac book pro بگیرید ولی من کار روی لینوکس رو برای برنامه نویسی ترجیح میدم ، لینوکس محدود نشده اما مکینتاش محدود شده
شما لپتاپ های lenovo رو تاحالا تجربه کردید ؟ تنها لپتاپی که به ویندوز محدود نشده و هر سیستم عاملی از جمله مک رو میتونید بصورت هکینتاش روش نصب کنید
مواردی که مد نظر داشته باشید
cpu نسل 7 یا 8 اینتل سری HQ
گرافیک GeForce GTX 1050 و بالاتر NVIDIA
رم 16 و بالاتر DDR4
هارد SSD
و یکسری موارد جزئی تر مانند داشتن نور پس زمینه کیبورد - صفحه نمایش مات و ...
لپتاپ ایسوس خوبه اما من برای یه بنده خدا لینوکس روش نصب کردم wifi محدود شده بود ، البته خیلی از موارد دیگه جدیدا محدود میشه مثلا هاردهای ssd که مخصوص لینوکس ساخته نمیشه ، مگر اینکه مخصوص لینوکس باشه
تجربه گیم روی مک رو نداشتم اما میدونم گیمرهای حرفه ای هیچ کدوم از مک استفاده نمیکنن و بهترین پلتفرم دنیا برای گیمرها ویندوزه مخصوصا ویندوز 7sp2 x64 حالا نمیدونم ویندوز 10 هم به این خوبی هست یا نه
خودم لپتاپ lenovo دارم و گیمر بودم چهارمین ساله دارم ازش استفاده میکنم و اینو میدونم که عامل مهم در اجرای گیم فقط کارت گرافیک هست که با تنظیمات خاص گیم ران میشه حتی اگر رم در اندازه استاندارد نباشه
به نظرم ایشون باید از بین برنامه نویسی و گیم یکی رو انتخاب کنن در غیر اینصورت ایسوس یا سونی که ویندوزی هستن خوبه ، حالا نمیدونم روی سونی میشه ssd pro nvme متصل میشه یا نه