درخواست سرور مجازی مناسب میزبانی سایت
سلام
سروری که عنوان کردم برای مکانی دولتی هست و میخوام برای 5تا سایت با بازدید متوسط مناسب باشه
دیتاسنتر OVH و مکان فرانسه + IP برای پینگ + پنل ، دسترسی و ... + مشخصات سرور اصلی + مجازی ساز
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس هم نیاز دارم ، البته با قیمت منصفانه ، الکی قیمت ندید 500 - 600
اگه اورسل وجود داشته باشه و کیفیت سرور پایین باشه من تو این تاپیک اعلام میکنم که دوستان نخرن
پس دوستانی که سرورهاشون اورسل هست یا کیفیت نداره آفر ندن لطفا
خواهش میکنم همه ی موارد بالا رو بخونید و بعدش لطف کنین آفر بدید ، ممنون میشم
پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب میزبانی سایت
با سلام و احترام،
تمامی موارد بر روی هتزنر آلمان قابل ارائه است، خدمت شما آفر ارسال کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
با سلام و احترام،
تمامی موارد بر روی هتزنر آلمان قابل ارائه است، خدمت شما آفر ارسال کنیم؟
لطف کنید ارسال کنید
با سلام و احترام،
مشاهده پلن های سرور مجازی SATA
✔ استفاده از مجازی ساز KVM - منابع اختصاصی
✔ ارائه پنل مدیریت تحت وب، شامل خاموش - روشن کردن، تعویض سیستم عامل، تغییر ip، کنسول، VNC و ...
✔ استفاده از رم های سری جدید DDR4
✔ سرویس ها دارای ترافیک نامحدود می باشند
ارادت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
سروری که عنوان کردم برای مکانی دولتی هست و میخوام برای 5تا سایت با بازدید متوسط مناسب باشه
دیتاسنتر OVH و مکان فرانسه + IP برای پینگ + پنل ، دسترسی و ... + مشخصات سرور اصلی + مجازی ساز
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس هم نیاز دارم ، البته با قیمت منصفانه ، الکی قیمت ندید 500 - 600
اگه اورسل وجود داشته باشه و کیفیت سرور پایین باشه من تو این تاپیک اعلام میکنم که دوستان نخرن
در صورتی که از هتزنر تمایل به خرید دارین تاپیک زیر رو مطالعه کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195121
سوالی داشتین در تلگرام در خدمتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
با درود خدمت شما کاربر گرامی
ما امکان ارائه سرویس از دیتاسنتر OVH فرانسه با فضای SSD و کلیه شرایط مذکور را داریم. مجازی ساز نیز KVM است ، منابع کاملا اختصاصی و تضمین شده و با دسترسی کنسول .
بنده قبلا در اینجا برای دوست گرامی دیگری توضیح دادم که پیشنهاد ما سرویس میزبانی وب حرفه ای سرور ساز می باشد که بصورت اختصاصی در ایران کلوکیت شده است.
نقل قول:
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس
این سرویس همه مواردی که فرمودید را + CXS را دارد. مزایای دیگر آن:
پایداری بسیار عالی - شبکه IPM - فیزیک نظری (پایدار ترین شبکه ایران)
+ بکاپ گیری اتوماتیک روزانه هفتگی ماهیانه و نگهداری در 3 سرور در 3 کشور مختلف ! چیزی که برای سرور های مجازی بصورت پیشفرض وجود ندارد و این آپشن برای شما گران تمام خواهد شد ولی در سرویس میزبانی وب حرفه ای سرور ساز بصورت رایگان خواهید داشت!
لیست پلن های میزبانی وب حرفه ای ایران
لیست پلن های میزبانی وب پر ترافیک ایران
با توجه به اینکه فرمودید دولتی هست و قیمت مناسب در کنار کیفیت تضمین شده میخواهید، پیشنهاد بنده سرویس های فوق هستند.
50 درصد هم تخفیف نوروزی روی کلیه سرویس های میزبانی وب دریافت خواهید کرد و انتقال رایگان انجام می شود.
پیشنهاد می شود آفر فوق را از دست ندهید؛ ولی اگر همچنان خواهان سرور مجازی هستید اعلام بفرمایید تا آفر خدمت شما ارسال شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hi data
با سلام و احترام،
مشاهده پلن های سرور مجازی sata
✔ استفاده از مجازی ساز kvm - منابع اختصاصی
✔ ارائه پنل مدیریت تحت وب، شامل خاموش - روشن کردن، تعویض سیستم عامل، تغییر ip، کنسول، vnc و ...
✔ استفاده از رم های سری جدید ddr4
✔ سرویس ها دارای ترافیک نامحدود می باشند
ارادت.
مشخصات سرور اصلی + ip + هزینه لایسنس ها رو لطف کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
با سلام
با سرور های اروپا و امریکا در خدمت هستیم
Cpu :3 core
Ram : 4 GB DDR3 OR DDR4
Storage :65 GB SATA or 24 SSD
Traffic: Unlimited
ماهیانه 38 هزار تومان از امریکا
ماهیانه 46 تومان از اروپا
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 15 تومان
+ لایسنس سی پنل ماهیانه 69 تومان
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ هر 1 گیگابایت رم اضافه 10 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir
برای تعیین هزینه ی کانفیگ با بخش پشتیبانی در تماس باشید.
اگر کیفیت برای شما ملاکه توصیه می کنم از وب داده بخرید
https://webdade.com
کیفیت بی نظیری دارن
خود من چندین ساله مشتری شون هستم
تو این انجمن هم مشتری ناراضی ندارن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
با درود خدمت شما کاربر گرامی
ما امکان ارائه سرویس از دیتاسنتر OVH فرانسه با فضای SSD و کلیه شرایط مذکور را داریم. مجازی ساز نیز KVM است ، منابع کاملا اختصاصی و تضمین شده و با دسترسی کنسول .
بنده قبلا در
اینجا برای دوست گرامی دیگری توضیح دادم که پیشنهاد ما سرویس میزبانی وب حرفه ای سرور ساز می باشد که بصورت اختصاصی در ایران کلوکیت شده است.
این سرویس همه مواردی که فرمودید را + CXS را دارد. مزایای دیگر آن:
پایداری بسیار عالی - شبکه IPM - فیزیک نظری (پایدار ترین شبکه ایران)
+ بکاپ گیری اتوماتیک روزانه هفتگی ماهیانه و نگهداری در 3 سرور در 3 کشور مختلف ! چیزی که برای سرور های مجازی بصورت پیشفرض وجود ندارد و این آپشن برای شما گران تمام خواهد شد ولی در سرویس میزبانی وب حرفه ای سرور ساز بصورت رایگان خواهید داشت!
لیست پلن های
میزبانی وب حرفه ای ایران
لیست پلن های
میزبانی وب پر ترافیک ایران
با توجه به اینکه فرمودید دولتی هست و قیمت مناسب در کنار کیفیت تضمین شده میخواهید، پیشنهاد بنده سرویس های فوق هستند.
50 درصد هم تخفیف نوروزی روی کلیه سرویس های میزبانی وب دریافت خواهید کرد و انتقال رایگان انجام می شود.
پیشنهاد می شود آفر فوق را از دست ندهید؛ ولی اگر همچنان خواهان سرور مجازی هستید اعلام بفرمایید تا آفر خدمت شما ارسال شود.
کانفیگ که ذکر کردید برای خرید سرور داخل ایران هست یا برای فرانسه هم هست؟؟