سلام به همه دوستان.
نیازمند لایسنس WHMCS Lifetime No Brand هستم.
اگر کسی از دوستان این لایسنس رو دارن بنده خریدار هستم
لایسنس رو بعد از خرید منتقل می کنم به پنل خودم.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان.
نیازمند لایسنس WHMCS Lifetime No Brand هستم.
اگر کسی از دوستان این لایسنس رو دارن بنده خریدار هستم
لایسنس رو بعد از خرید منتقل می کنم به پنل خودم.
ممنون
سلام.
نسخه نال شده مشکلات خاص خودش رو داره.
همون طوری که بنده دوست دارم مشتریان قدر کارهای من رو بدونن و زحمتی که کشیدم هدر نره همین طور دوست دارم زحمت های یه شرکت دیگه هم هدر نره و برای کار اون شرکت احترام قایل هستم.
سلام به همه دوستان
دوستان عزیز کسی لایسنس نداره؟
درود و احترام
یک بار مذاکره داشتم با پشتیبانی جهت خرید این لایسنس و این جواب رو گرفتم
Thank you for contacting WHMCS with regards to the availability of Owned licenses.
With the pricing shake up in October 2016, we made a decision to discontinue Owned licenses as they are not sustainable in the long run. However, we hope that you will still find the benefit and value that our product brings to your company while using one of our new tiered monthly packages.
We remain committed to developing and delivering the best automation solution for web hosts as we have done for many years. In order to ensure we can do that for the future, we needed to discontinue owned licenses and introduce a fair way of differentiating pricing for small companies with only a handful of customers versus large organisations generating thousands of dollars a year via our platform.
Best regards,
سلام دوستان
کسی لایسنس موجود نداره؟
در صورت نیاز میتونید قیمت ها رو در سایت ما مشاهده نموده و هر کدام که مورد نیاز بود خدمتتون ارائه بدیم
بنده هم یک نسخه مادام العمر با نمایش کپی رایت دارم . اگه نیاز داشتید میتونم بهتون واگذار کنم .