دوستان برای یکی از مشتریام که از قالب uptvs خوشش اومده بود رفتم قالب fardl رو از farhadina.ir خریداری کردم پرباگه این قالب به محض گفتن باگ ها از طریق تلگرام قطع ارتباط کردن همون لحظه بنظرتون این سایت کلاه برداری هست ؟ واقعا ارزش خرید نداشت
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان برای یکی از مشتریام که از قالب uptvs خوشش اومده بود رفتم قالب fardl رو از farhadina.ir خریداری کردم پرباگه این قالب به محض گفتن باگ ها از طریق تلگرام قطع ارتباط کردن همون لحظه بنظرتون این سایت کلاه برداری هست ؟ واقعا ارزش خرید نداشت
ایشان تو گذشته بسیار کارهای حرفه ای ارائه میکردن البته یادمه سر قالب میهن دانلود که کپی کاری شده بود کمی مشکل پیدا کردند ولی بعدا مشخص شد از طراح یعنی آقای تبریزی اجازه گرفته بودن
یک نکته جالب تو سایت اونها قالب سافت 98 هست که عکسش را گذاشتن ولی کلیک کنی میره سایت دانلودها !
منم همین قالب fardl خرید کردم اما پر از اشکال و نقص هست متاسفانه یک هفته همش میگفتن امروز قالب اپدیت میشه و مشکلات برطرف میشه اما بعدش دیگه حتی جوابمم ندادن (جالب اینجاست با اکانت دیگه داخل تلگرام پیام دادم 1 دقیقه ای جواب دادن :)))
تلفن داخل سایت هم برای قشنگی و اعتماد دوستان عزیزه متاسفانه هیچ پاسخی نمیدن
از دوستان کسی سالم این قالب یا آپ تی وی رو داشته باشه خریدارم
فرهادینا به هیچ وجه تایید نمیشه ...
مشکلات این قالب رو برطرف کردم
هر کدوم از دوستان نیاز داشت پیام بده
باسلام.
این قالب رو ۷ماهه پیش خریدم و ۵۵۰ تومن هزینه سئو - ولیدیت- gtmetrix و رفع باگش کردم
انصافا بدون هیچ بک لینک و کاره دیگه ای طی ۶ ماه تا ۳۹۰۰ ایران هم اومد بالا
اگه کسی نیاز داره با قیمت منصفانه میفروشم