همون طور که می دونید درشبکه ovh برای اینکه بشه به سرور کریو اینترنت داد باید دو ای پی یک رنج باشه
می خواستم ببینم ایا راهکاری برای اینکه ما بتونیم از یک رنج ای پی دیگه اینترنت بدیم هست یا نه
سپاسگذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
همون طور که می دونید درشبکه ovh برای اینکه بشه به سرور کریو اینترنت داد باید دو ای پی یک رنج باشه
می خواستم ببینم ایا راهکاری برای اینکه ما بتونیم از یک رنج ای پی دیگه اینترنت بدیم هست یا نه
سپاسگذارم
رنج دیگه ای پی که میفرمایید ، گت وی های یکسان دارند یا خیر ؟
باید حتما 2 کارت شبکه داشته باشه . لزوما ای پی داشتن کارت شبکه ملاک نیست
ار ارتباط باشید از طریق تلگرام راهنماییتون میکنیم
به دلیل عدم شفاف سازی مشکل نیاز به بع دسترسی جهت بررسی بود که ایشون علاوه بر بی ادبی و توهین از اون سر باز زدن
انگار که ما اینجاا وجود داشتن 3 سروز اختصاصی و انواع کریو و میکروتیک و... درمونده ورود به پنل ایشون هستیم
شما عکس از هر بخشی که می خواستید رو بنده براتون ارسال کردم . و به دفعات از شما راهنمایی خواستم که به صورت مکرر می گفتید باید بیاید و دسترسی داشته باشید
در حالی که گفتن راهنمایی ساده نیازی به دسترسی نداره . اگر بنده نتونستم اون موقع در صورتی که خودم رضایت داشتم می گفتم بیاید به سرور دستسی داشته باشید
حالا از اینها گذشته چرا توی جمع از الفاظ اهانت آمیز استفاده می کنید ؟
از مدیر انجمن خواهشمندم ایشون رو به دلیل به حاشیه کشوندن متن اونم بی دلیل از دسترسی به این تاپیک محروم کنند .
اهانت رو شما کردید و بنده رو کم شعور خطاب کردید
در ضمن بنده امضا نکردم که باید به شما کمک کنم که انقدر طلب کارانه صحبت میکنید
مشکلتون باید برسسی میشد که نیاز به دسترسی داشت و اینکه به هر دلیلی دسترسی مایل نیستید بدید پس کاری از من بر نمیاد
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارید که ینده نیاز به ورود به پنل شمارو دارم
چه نیازی واقعا دارم وقتی 7 کریو زیر دست بنده داره کار میکنه برای اشخاص مختلف
البته از شخصی با خصوصیات شما بیشتر از این هم انتطار نمیره
متاسفانه تو جامعه ما افرادی مثل شما کم نیستند
بیشتر از این هم حاشیه درست نکنید چون چیزی عایدتون نمیشه و بهتره جای سفسته بازی با تحقیق تو سطح نت مشکلتون رو حل کنید و از کسی طلب کارانه درخواست کمک نکنید
البته باز هم شخصی مثل شما بعید به نطر میرسه بتونه همچین کاری هم انجام بده
موفق باشید