راهنمایی برای دریافت کد نماد اعتماد
سلام
دوستان من از هفت خوان رستمی که سایت enamad درست کرده بود رد شدم و در آخر تعهدنامه را هم گواهی امضا کردم و با ارسال کردم ولی گویا مشکلات این نادان ها تمامی نداره
راستش امروز که وارد سایت شدم دیدم سایت تایید نهایی شده و در داشبورد هم زده 364 روز زمان باقی مانده و تایید نهایی شده
https://worldup.ir/file/3ee4f56484f31.png
ولی وقتی به قسمت کسب و کارها که تا دیروز یک جور دیگه بود وارد شدم با صفحه زیر که مجددا در مرحله درخواست تایید هویت و بقیه مراحل هست مواجه شدم
https://worldup.ir/file/dade7c40f57b3.png
حالا به نظر شما باید چیکار کنم ؟ کد را از کجا دریافت باید بکنم ؟
خدا لعنت کنه اونی که دانشگاه را سهمیه کرد تا هر احمق بی سوادی صاحب شغل بشه
پاسخ : راهنمایی برای دریافت کد نماد اعتماد
سلام
منم امروز مشکل داشتم
ولی پشتبان جواب مناسب نداد
این احرزا کسب و کار هست نه پروفایل
شما ایمیل و تلفن ثابت رو براش احراز کن و مجدد بعدش بفرست برای کارشناس
ببین بعدش باز چی میگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ppscoir
سلام
منم امروز مشکل داشتم
ولی پشتبان جواب مناسب نداد
این احرزا کسب و کار هست نه پروفایل
شما ایمیل و تلفن ثابت رو براش احراز کن و مجدد بعدش بفرست برای کارشناس
ببین بعدش باز چی میگن
خوب این تا دیروز که نبود و همین شماره فکر کنم تا حالا شش بار احراز شده و ضمنا وارد اون قسمت میشم مینویسه آدرس پست الکترونیک کسب و کار شما تایید شده است ، تلفن مشکلی نیست فردا تو دفتر تایید میکنم ولی برای آدرس چیکار کنم ؟
نقل قول:
به منظور تایید صحت، کد ارسال شده به آدرس پستی خود را (.... ) در کادر زیر وارد کرده وسپس دکمه ارسال را بزنید
این کد را از کجا بگیرم ؟
امروز پشتیبان به من میگفت که قراره کلا احراز پستی برداشته بشه طی چند روز آینده
مجبوریم صبر کنیم
چاره ای جز این نیست
ساماندهی خیلی بهتر عمل میکنن،ولی اینا غیر متخصص هستن
حتی تیکت ها هم عرضه جواب دادن ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ppscoir
مجبوریم صبر کنیم
چاره ای جز این نیست
تو همان گواهی امضا کپی تمام مدارک را میگیرن و حتی برای دریافت پول باید کارت خودت را بدی و پول نقد قبول نیست دیگه چه نیازی به کارهای اضافی هست ؟
چهار ماه الاف دریافت این نماد لعنتی فقط به خاطر درگاه بانکی هستم
https://worldup.ir/file/328c27d783241.png
هر روز هم یک مشکل و یک برنامه داریم
دوستان شما این کد تلفن ثابت را وارد میکنید مشکلی ندارید ؟
من ده بار از صبح تماس گرفتم و کد را وارد کردم ولی هر بار اعلام میکنه کد اشتباه وارد شده !
جالب اینکه تو قسمت تکمیل اطلاعات زده تایید شده !
تو قسمت کسب و کار هم که خطا میده
نماد اعتمادی که اعتماد را از بین برده
https://worldup.ir/file/fa320195a7387.png
سلام
همین الان بنده یکی از سایت های جدید خود را که میخواستم تایید کنم
تایید کردم ابتدا 3 بار میگفت اشتباه سپس سه رقم اول رو سریع وارد کردم بوق زده شد و بار دیگر 3 رقم دیگر رو وارد کردم و تایید شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Danax
سلام
تایید کردم ابتدا 3 بار میگفت اشتباه سپس سه رقم اول رو سریع وارد کردم بوق زده شد و بار دیگر 3 رقم دیگر رو وارد کردم و تایید شد
فکر کنم شانس آوردید چون بالای 100 بار تست کردم نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
خوب این تا دیروز که نبود و همین شماره فکر کنم تا حالا شش بار احراز شده و ضمنا وارد اون قسمت میشم مینویسه آدرس پست الکترونیک کسب و کار شما تایید شده است ، تلفن مشکلی نیست فردا تو دفتر تایید میکنم ولی برای آدرس چیکار کنم ؟
این کد را از کجا بگیرم ؟
کد از طریق پست برای آدرس پستی شما ارسال میشه که باید دریافت کنید و کدش رو وارد کنید .
شما که تازه اقدام به دریافت نماد کردید باید قسمت احراز رو کاملا انجام بدید . این موارد ربطی به نادانی اینماد و غیره ندارد ، تمام این مراحل توسط همه دارندگان نماد طی شده .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Danax
سلام
شما کد احراز تلفن رو وارد کردید این مورد برای ما هم پیش اومده ولی مشکل ایشون کد احراز آدرس کسب و کار هستش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ppscoir
مجبوریم صبر کنیم
چاره ای جز این نیست
احراز پستی از زمان راه اندازی سامانه جدید برداشته شده . فقط برای کسانی که تازه نماد گرفتن یا تغییر آدرس انجام میدن باید احراز انجام بشه .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
دوستان شما این کد تلفن ثابت را وارد میکنید مشکلی ندارید ؟
من ده بار از صبح تماس گرفتم و کد را وارد کردم ولی هر بار اعلام میکنه کد اشتباه وارد شده !
جالب اینکه تو قسمت تکمیل اطلاعات زده تایید شده !
تو قسمت کسب و کار هم که خطا میده
نماد اعتمادی که اعتماد را از بین برده
https://worldup.ir/file/fa320195a7387.png
قسمتی که شما نشون میدید برای احراز اطلاعات فردی شماست . در سامانه نماد برای احراز اطلاعات 2 قسمت وجود داره یکی فردی و یکی مربوط به کسب و کار . این قسمت مربوط به احراز فردی هستش جهت احراز کسب و کار باید از همان قسمت کسب و کار > مدبریت کسب و کار > احراز اطلاعات کسب و کار اقدام کنید .
برای احراز آدرس هم باید منتظر نامه پستی باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
کد از طریق پست برای آدرس پستی شما ارسال میشه که باید دریافت کنید و کدش رو وارد کنید .
شما که تازه اقدام به دریافت نماد کردید باید قسمت احراز رو کاملا انجام بدید . این موارد ربطی به نادانی اینماد و غیره ندارد ، تمام این مراحل توسط همه دارندگان نماد طی شده .
- - - Updated - - -
شما کد احراز تلفن رو وارد کردید این مورد برای ما هم پیش اومده ولی مشکل ایشون کد احراز آدرس کسب و کار هستش
- - - Updated - - -
احراز پستی از زمان راه اندازی سامانه جدید برداشته شده . فقط برای کسانی که تازه نماد گرفتن یا تغییر آدرس انجام میدن باید احراز انجام بشه .
- - - Updated - - -
قسمتی که شما نشون میدید برای احراز اطلاعات فردی شماست . در سامانه نماد برای احراز اطلاعات 2 قسمت وجود داره یکی فردی و یکی مربوط به کسب و کار . این قسمت مربوط به احراز فردی هستش جهت احراز کسب و کار باید از همان قسمت کسب و کار > مدبریت کسب و کار > احراز اطلاعات کسب و کار اقدام کنید .
برای احراز آدرس هم باید منتظر نامه پستی باشید .
ممنون ولی فکر کنم اصلا نخوندید چی گفتم
من چهار ماه قبل درخواست دادم که یک لینک برای پرداخت دادن ولی بعد از اون سایت اونها دچار مشکل شد و دو ماه بعد مراحل احراز هویتی برا دوباره برای دامنه درخواست کردند
بعد از اون یک تعهدنامه دادن که باید تایید امضا میشد و از طریق پست ارسال میشد و درست فردای ارسال پست مجددا صفحه درخواست تغییر کرد و مجددا درخواست تایید ایمیل و تلفن ثابت و آدرس پستی کرد
الان هم دارم تلفن ثابت را هر چی کدش را طبق دستور وارد میکنم اعلام میکنه اشتباه هست و سیستم اونها مشکل داره و حالا ماندم کی میخوان سیستم تایید تلفن ثابت را درست کنند ؟
کی به قول شما قرار هست اون کد را بفرستند ؟
این موارد هم تازه تغییر کردن و حتی برای دامنه دومی که درخواست داده بودم و تو مرحله دریافت تعهدنامه بود هم تغییر کرده و الان به این مرحله برگشته
تو صفحه اول هم دامنه سه روز دارای نماد و تایید شده نشان میده ولی نمیتونم کد را دریافت کنم
راستی من هم قبلا نماد برای دامنه دیگه گرفته بودم و اون زمان فکر کنم سایت اونها دست یک تیم دیگه بود و ظرف کمتر از ده روز نماد را بهمون دادن که دو ماه دیگه اواخر فرودین زمان تمدیدش هست و از الان ماندم باید چیکار بکنم ؟