پاسخ : نحوه فعال شدن پنل هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
با سلام خدمت دوستان گرامی
در هتزنر یک پنل با مشخصات واقعی خودم ایجاد کردم. در واقع بعد از اینکه سرور رو میخواستم سفارش بدم بعد از checkout ، وارد صفحه login به پنل میخواست میشه که رجیستر رو انجام دادم و پاسپورت رو هم در ایمیلی که دادن براشون ارسال کردم حدود 24 ساعت پیش ، به پنل های robot.your-server.de و accounts.hetzner.com هم دسترسی دارم ، البته بدون سفارش سرور.
الان پنل تایید شده و میتونم سرور تهیه کنم ؟ یا بعد از فعالسازی ایمیل تایید ارسال میشه ؟
ممنون از لطفتون
سلام یه ایمیل برای تایید پاسپورت میفرستن ، اگر پاسپورتتون و مدارک تایید بشه ، میتونید سفارش بدید
یه ایمیل بزنید بهشون ببینیم در چه وضعیتی هست ، مدارک تایید شده میتونید خرید کنید یا خیر
سلام . بعد تایید و فعال شدن ایمیل اطلاع رسانی ارسال میشه براتون .
فولدر اسپم چک کنید احتمالا ایمیل دریافت کردید اگر نیومد براشون ایمیل ارسال کنید که برسی کنند تایید بشه میتونید سفارش بدید
هتزنر پشتبانی خوبی داره ، هر جا مشکل خوردید ازشون سوال بپرسید بهتون سریع پاسخ میدهند
همین موضوع را ازشون بپرسید
ممنون ، فعال کردن.
فقط در مورد نصب vmware توی ویکی خودش نوشته شده که برای مثلا مدلهای (EX41/EX41S/EX51) باید vmware 5.5 به بالا و nic تهیه بشه ، امکان نصب نسخه 5 -5.1 بدون تهیه nic نیست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
ممنون ، فعال کردن.
فقط در مورد نصب vmware توی ویکی خودش نوشته شده که برای مثلا مدلهای (EX41/EX41S/EX51) باید vmware 5.5 به بالا و nic تهیه بشه ، امکان نصب نسخه 5 -5.1 بدون تهیه nic نیست ؟
باید ایزو کاستوم تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
با سلام خدمت دوستان گرامی
در هتزنر یک پنل با مشخصات واقعی خودم ایجاد کردم. در واقع بعد از اینکه سرور رو میخواستم سفارش بدم بعد از checkout ، وارد صفحه login به پنل میخواست میشه که رجیستر رو انجام دادم و پاسپورت رو هم در ایمیلی که دادن براشون ارسال کردم حدود 24 ساعت پیش ، به پنل های robot.your-server.de و accounts.hetzner.com هم دسترسی دارم ، البته بدون سفارش سرور.
الان پنل تایید شده و میتونم سرور تهیه کنم ؟ یا بعد از فعالسازی ایمیل تایید ارسال میشه ؟
ممنون از لطفتون
سلام
چه مدارکی ازتون خواستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueserver
ممنون ، فعال کردن.
نیازی به تهیه نایک نیست روتر میکروتیک بزنید کافی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
چه مدارکی ازتون خواستن؟
پاسپورت