سلام دوستان ببخشید مزاحم میشیم وب سایت seo98.ir کارش چه طوره؟واسه سایت موزیک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان ببخشید مزاحم میشیم وب سایت seo98.ir کارش چه طوره؟واسه سایت موزیک
سلام
من چون نمیشناسمشون نمیتونم بگم کارشون چطوره
فقط میتونم بگم سایت خودشون رو که یه بررسی کوچیک کردم یک سری نکات اولیه و خیلی مهم سئو تو سایت خودشون رعایت نشده، شاید بررسی بیشتری بشه ایرادات دیگهای هم مشخص بشه
در کل بهتون توصیه میکنم حتما با جای معتبر و مطمئن برای سئو کار کنید، چون اگر یک سری اشتباهات در سایت شما بر اثر سئوی نادرست انجام بشه ممکنه تبعات خیلی بد و حتی جبران ناپذیری برای شما داشته باشه
موفق باشید
سلام . سایت اصلی یک سئو کار را نمیشه به عنوان معیار حرفه ای بودن سئو کار قرار داد . چون خودم به شخصه افرادی رو میشناسم که اصلا سایت هم ندارن ولی سئو عالی انجام میدن . به قول معروف کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره .
ولی از طریق نمونه کارهایی که هر سئو کار انجام داده میشه این مسئله رو بررسی کرد .
با تشکر
سلام
حرف شما درسته و بنده هم کاملا حرف شما رو قبول دارم
ما خودمون یک تیم طراحی سایت و سئوکار هستیم و به دلیل اینکه همیشه درگیر کار مشتریان هستیم فرصت نمیشد که سایت خودمون رو طراحی کنیم و تصمیم گرفتیم از قالب آماده اورجینال مستقیم از تم فارست استفاده کنیم، سر همین مورد که از چه قالبی و با چه کیفیتی استفاده کنیم کلی بحث داشتیم، چون سایت ما اولین چیزی هست که مشتری قراره ببینه، باید هم برای کسانی که دانش فنی ندارن زیبا و جذاب باشه، هم برای کسانی که دانش فنی دارن وقتی سایت ما رو بررسی میکنن باید ببینن که یک سری اصول در سایت رعایت شده، بالاخره هرچقدر هم کوزه گر از کوزه شکسته آب بخوره یک سری اصول اولیه باید رعایت بشه
ولی مواردی که بنده در سایتی که دوستمون معرفی کرد دیدم یک سری اشتباهات خیلی واضح هست
به عنوان مثال میتونید برید شیوه استفاده از تگ h1 رو در سایت ایشون بررسی کنید، این مورد یکی از ابتداییترین و مهمترین اصول هست که هر سئوکاری میدونه باید رعایت بشه، وقتی تو سایت خودشون این مورد رعایت نشده برداشت بنده این هست که کارشون به صورت اصولی نیست و قراره با یک سری روشهای غیر اصولی کار مشتری رو انجام بدن
با احترام