کمک در شیر کردن اینترنت خارجی
سلام.یه لپت داریم میخوام اینترنتشو با پورت لن که به فیل تر شکن وصله رو اشتراک بزارم...مشکل اصلی اینه هر کاری میکنم اینترنت خالی شیر میشه اما فیل تر شکن ش باهاش شیر نمیشه..در واقع میخوام اینترنتی که فیل شکن دار هست رو شیر کنم.کسی میتونه کمک کنه؟ هر کاری کردم نشد..
راستی موبایلم تست کردم هات اسپات رو روشن میکنم و نتش رو شیر میکنم بازم اینترنت اصلی شیر میشه و فیل تر شکنش شیر نمیشه!!
پاسخ : کمک در شیر کردن اینترنت خارجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سلام.یه لپت داریم میخوام اینترنتشو با پورت لن که به فیل تر شکن وصله رو اشتراک بزارم...مشکل اصلی اینه هر کاری میکنم اینترنت خالی شیر میشه اما فیل تر شکن ش باهاش شیر نمیشه..در واقع میخوام اینترنتی که فیل شکن دار هست رو شیر کنم.کسی میتونه کمک کنه؟ هر کاری کردم نشد..
راستی موبایلم تست کردم هات اسپات رو روشن میکنم و نتش رو شیر میکنم بازم اینترنت اصلی شیر میشه و فیل تر شکنش شیر نمیشه!!
میکروتیک بخرید با میکروتیک انجام بدید
روترhAP Lite میکروتیک حدود 90هزار تومن هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
میکروتیک بخرید با میکروتیک انجام بدید
روترhAP Lite میکروتیک حدود 90هزار تومن هست
:-b یه اکانت لایو xbox میخوام ست کنم با ای پی ایران نمیشه..5 دقیقه هم نمیشه..برم 90 هزار تومان بخرم؟
2 فایل پیوست
داخل خود مودم pptp / l2tp ست کنید راحت ترید اگر امکانش نیست » با فرض ویندوز 10
یک کانکشن با خود ویندوز بسازید مثل :
فایل پیوست 37211
بعد از قسمت network connection روی v p n ساخنه شده راست کلیک کنید و در قسمت sharing عمل اشتراک گزاری روی اترنت (با توحه به تعدا کارت شبکه و ... دارید) قرار بدین مثل :
فایل پیوست 37212
اگر open v p n استفاده میکنید فقط قسمت 2 باید انجام بدید و بخش اول لازم ندارید و روی کانکشن مربوطه کلیک راست میکنید و ....
برای k e r io هم میتونید فقط بخش 2 انجام بدید