اطلاعاتی درباره بیت کوین و ارزهای دیجیتال و استخراج آنها
دوستان اگر اطلاعات مفید کاربردی درباره بیت کوین دارید اینجا بنویسید.
یک نکته درباره بیت کوین این است که بگونه ای طراحی شده که حداکثر 21میلیون واحد یا سکه مجازی قابل تولید است.
از سال 2009 تا نیمه سال 2014 حدود 13میلیون از این مقدار تولید شده.
در ابتدا به هرکس که در استخراج بیت کویین یک بلوک میساخت 50 بیت کوین جایزه میدادند این جایزه هر 4 سال نصف میشود.
چند سوال فنی
1- آیا دوستان میدانند بعد از اینکه سکه های بیت کوین به 21 میلیون رسید چه اتفاقی خواهد افتاد؟
2- من شنیدم دیگر با ددیکیتد سرورهای اجاره ای نمیتوان بیت کوین استخراج کرد چون مادربورد یا کارت گرافیک مخصوص لازم داشت و الان حتی با آن کارتهای گرافیکی نمیشود و باید یک دستگاه به کامپیوتر متصل باشد. دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارند ما را هم مطلع کنند.
3-آیا با سرورهای اجاره ای میتوان بیت کوین دانلود کرد؟
4- اگر با سرورهای اختصاصی اجاره ای مثلا هتزنر یا آی وب میتوان بیت کوین استخراج کرد توان تولیدش چه مقدار در ماه خواهد بود؟
- - - Updated - - -
چند منبع اطلاعاتی خوب:
https://due.com/blog/cryptocurrency-alternatives/
https://www.geckoandfly.com/23517/be...encies-mining/
https://www.investopedia.com/tech/6-...other-bitcoin/
پاسخ : اطلاعاتی درباره بیت کوین و استخراج یا ماینینگ بیت کوین
باسلام،
در هر ساعت 6 بلاک تولید می شود، چهار سال آن می شود 210 هزار بلاک،نرخ جایزه هر بلاک هم از اول تا الان جمع کنید (50 + 25 + 12.5 + 6.25 + 3.125) حداکثر تعداد کوین مشخص می شود : 210000x100= ?
زمانی به 21 میل برسد به واحد های کوچتر تقیسیم می شود در حال حاضر 2,100,000,000,000,000 ساتوشی وجود دارد پس نگران نباشید، فکر کنید در دنیا دیگر طلایی در معدن برای استخراج نباشد، هرچه تقاضا زیاد و کمیاب تر باشد ارزش آن بیشتر است و البته بازار استخراج کننده ها خراب خواهد شد.
با هرسیستمی هم شما بتوانید هش تولید کنید می توانید اقدام به mining کنید، اما این وسط هرکسی زودتر محاسبات را انجام دهد جایزه به او تعلق میگیرد، شما باید بررسی کنید با منابعی که دارید می توانید در حال حاضر رقابت کنید ؟
برای من یک سئوال پبش اومده با اجازه استارتر اینجا از اقای طوسی میپرسم
چه مقدار سخت افزار باید داشت که امکان برداشت یا استخراج مثلا یک بیتکویین در یک الی دو ماه باشد و هزینه این سخت افزار ها و زیر ساخت ها چه مقدار ریالی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
برای من یک سئوال پبش اومده با اجازه استارتر اینجا از اقای طوسی میپرسم
چه مقدار سخت افزار باید داشت که امکان برداشت یا استخراج مثلا یک بیتکویین در یک الی دو ماه باشد و هزینه این سخت افزار ها و زیر ساخت ها چه مقدار ریالی است
6 تا دستگاه antminer s9
102,000,000 ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
نرخ هش 70 th/s
6 تا دستگاه antminer s9
102,000,000 ت
شش ماه باید کار بکنه که فقط هزینه خودش رو بر گردونه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
نرخ هش 70 th/s
6 تا دستگاه antminer s9
102,000,000 ت
سلام ، داستان این قیمت ها چیه ؟؟ توی سایت آمازون antminer s9 اک بند رو گداشتن 1900 دلار یعنی هر کدوم تقریبا 8 میلیون
بعد وارد شدن گمرک خاصی میخوره ! چون طبق قیمت شما هر دستگاه 17 تومان میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
antminer s9 در ماه طبق اطلاعاتی که دارم 0.3 تولید میکنه ! یعنی ماهی 1.8 بیت کوین . اگر بیت کوین 10.000 دلار باشه شما ماهی 18000 تا یعنی 72 میلیون درامد دارید ( بدون در نظر گرفتن مصرف برق و نگهداری )
اکثر دستگاه هایی که وارد کشور شدند یا خراب بودند یا ۶ ماه هم کار نکردند:65:
نقل قول:
باسلام، بله.
نقل قول:
سلام ، داستان این قیمت ها چیه ؟؟ توی سایت آمازون antminer s9 اک بند رو گداشتن 1900 دلار یعنی هر کدوم تقریبا 8 میلیون
بعد وارد شدن گمرک خاصی میخوره ! چون طبق قیمت شما هر دستگاه 17 تومان میشه
باسلام،
s9 نرخ هش 13.5 حداقل 17 حداکثر 25 ت الان فروش میره.
همکنون برای ماهی 1 بیت کوین 70 th/s نیاز است که 6 دستگاه s9 که همان 17 ت حساب کنیم 102 م ت نیاز است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
s9 نرخ هش 13.5 حداقل 17 حداکثر 25 ت الان فروش میره.
همکنون برای ماهی 1 بیت کوین 70 th/s نیاز است که 6 دستگاه s9 که همان 17 ت حساب کنیم 102 م ت نیاز است.
از یکی از ماینر ها سوال کردم گفتن که قیمتی که شما دادید خیلی ارزونه و به ایرانی ها نمیدن
آیا براتون مقدوره لینک آمازون این محصول رو بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
از یکی از ماینر ها سوال کردم گفتن که قیمتی که شما دادید خیلی ارزونه و به ایرانی ها نمیدن
آیا براتون مقدوره لینک آمازون این محصول رو بدید
https://www.amazon.com/Antminer-S9-1.../dp/B01HFXQ7AG
3700$
ما با 19 تومان میتونیم واردش کنیم ولی خب ارزششو نداره