1 فایل پیوست
مشکل دامین .com از ایران سرور
با عرض سلام
حدود یک هفته پیش یک دامین .com از ایران سرور همراه با گارد هویز دامنه خریداری کردیم
اما الان از طرف ایران سرور یک تیکت امده که به شرح زیر است :
فایل پیوست 37151
از دوستان چند تا سوال داشتم :
- همچین چیزی تحت عنوان
بررسی اطلاعات WHOIS دامنه توسط ICANN به صورت رندوم
اصلا وجود دارد یا صرفا حیله جدید ایران سرور برای گرفتن پول هست ؟
- اگر همچین چیزی وجود دارد میتوان با پاسپورت یا اطلاعات فیک دیگر ان رو دور زد ؟
خواهشمندم دوستان خبره شرکت کنن.
پاسخ : مشکل دامین .com از ایران سرور
تقاضای کد انتقال کنید و دامنتون را منتقل کنید به جای دیگر
سلام،
من به این موضوع کار ندارم ولی پیشنهاد میکنم سرویس دهنده ای انتخاب کنید همیشه که بهش اعتماد کامل دارید! جایی که احتمال میدید از دروغ استفاده می کنه برای پول گرفتن، پیشنهاد میکنم استفاده نکنید و به جایی که شخص شما اعتماد کامل دارید مراجعه کنید ( این مورد 100% سلیقه ای هست ).
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
با عرض سلام
حدود یک هفته پیش یک دامین .com از ایران سرور همراه با گارد هویز دامنه خریداری کردیم
اما الان از طرف ایران سرور یک تیکت امده که به شرح زیر است :
فایل پیوست 37151
از دوستان چند تا سوال داشتم :
- همچین چیزی تحت عنوان
بررسی اطلاعات WHOIS دامنه توسط ICANN به صورت رندوم
اصلا وجود دارد یا صرفا حیله جدید ایران سرور برای گرفتن پول هست ؟
- اگر همچین چیزی وجود دارد میتوان با پاسپورت یا اطلاعات فیک دیگر ان رو دور زد ؟
خواهشمندم دوستان خبره شرکت کنن.
دوست عزیز اول که تغییر اطلاعات whois .com شامل هزینه نیست بله بعضی از پسوند ها این هزینه داره ولی com نداره این هزینه تغییر کارمزدی هست که شرکت میگره درخصوص بحث فیک بودن اطلاعات اینجا قانونا شما مقصر هستید چون با این اطلاعات حتما نماینده هم میتونید دامین suspend کنه ولی با این حال جهت همکاری با مشتریان شرکت میتونه یه اخطاریه بده که شما اطلاعاتتون تغییر بدید یا اینکه اطلاعات نزدیک به واقعیت کنید که به این صورت دچار مشکل نشوید ولی در خصوص com موردی نیست که هزینه در خصوص آپدیت اطلاعات whois گرفته بشه چون رجیستر اصلی خودش نمیگیره
درود
تغییر هویز دامنه com هزینه ای برای نماینده نداره و حتی میتونید به صورت آنی عوض کنید مشخصات فکر کنم برای خودشون کارمزد میگیرند برای تغییر مشخصات که دیگه .... مربوط به خودشونه.
در مورد این اخطاریه نماینده میتونه اگر اطلاعات فیک بود بهتون هشدار یا مسدود کنه تا مشکل اطلاعات فیک برطرف کنید . اما نه به این شکل
بعد از قضیه ارسال ایمیل به تمام مشتریان هاستینگهای مختلف که از ریسلو دامنه داشتن ، من به شخصه نسبت به ایران سرور بد بینم. و با وجودی که از چهار پنج رجیسترار نمایندگی گرفتم ندیدم برای ویرایش اطلاعات پول بخواد رجیسترار
سلام . متاسفانه یه جوری شده که از هر راه کثیفی جهت پول در آوردن استفاده می کنن و صدای بوق تبلیغاتیشون گوش همه رو هم کر کرده !
نیازی به ارسال تصویر پاسپورت نداره و بعد از تغییر مشخصات هویز توسط ثبت کننده دامنه، یک عدد ایمیل به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد که باید اون رو تایید کنید تا مشخصات هویز آپدیت بشه و تغییر کنه، اینکار (تغییر هویز) برای دامنه های دات کام هیچ هرینه ای نداره مگر اینکه شرکت ثبت کننده دامنه شما بخواد پول کارمزدی برای خودش بگیره.
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد میکنم دامنتون رو انتقال بدید
با احترام.