سوال
با سلام و خسته نباشید
یک سوال اینترنت هاستینگ ها از گجا تامین می شه؟ از چه چه شرکتی ؟ حداقل سرعتشون چنده ؟ سایتی داره ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال
با سلام و خسته نباشید
یک سوال اینترنت هاستینگ ها از گجا تامین می شه؟ از چه چه شرکتی ؟ حداقل سرعتشون چنده ؟ سایتی داره ؟
با تشکر
سلام
شرکت های هاستینگ معمولا با عقد قرارداد با دیتاسنترهای داخلی و خارجی و یا بصورت مستقیم با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند سرورهاشون رو تامین میکنند.
بر حسب هزینه ای که تقبل میکنند پهنای باند با سرعت های متفاوت دریافت می کنند.گاهی پهنای باند 10 مگابیت برای یک سرور تا پهنای باند 10 گیگابیت برای یک وب سایت
تمام مواردی که مورد سوال شماست رابطه مستقیم با بودجه اون شرکت و حجم و نوع مشتریانش داره.
سلام دوست عزیز . سوالتون خیلی گنگ و هست و ترجیحا یکم مطالعه کنید .
منظورتون از اینترنت هاستینگ چیه دقیقا ؟؟؟
اگه منظور اینترنت سرور ها هست خوب اکثرا سرور رو در محل نگه نمیدارن و منتقل می کنن به یک دیتاسنتر داخلی
مثل زیر ساخت / تبیان و ...
اگر منظور اینترنت مصرفی خود شرکت هست
ما هاستینگ هستیم و اینترنت خاصی مصرف نمیکنیم . مانند عموم مردم هست امکانات اینترنتی ما با این تفاوت که یک isp پشتیبان جهت مواقع قطعی تدارک دیدیم !
با سلام باتشکر جواب شما
یه سوال دیگه اینترنت شما پهنای باند اختصاصی مصرف می کنه یا اشتراکی ؟
و این اینترنت رو چطور بین سرور ها پخش می کنید ؟
یه کانال یا کتابی نداره معرفی کنید که در این زمینه باشد ؟
با تشکر فراوان
شما برای پیدا کردن پاسخ سوالاتتان باید شروع به یاد گیری مباحث شبکه کنید.
با سلام و با تشکر از پاسخ گوی شما
میشه بگید کدوم قسمت شبکه رو باید بگریم
تو کل اینترنت گشتم همه می کفتن مودم باید در ححالت بریچ باشه تا بشه به عنوان سرور از اون استفاده کرد ولی مشکل من این جاست در حالت بریچ فقط یه سیستم می تونه به مودم وصل یشه
با تشکر
با سلام ip دارم اینترنت پر سرعت دارم سرور هم دارم سویچ مدیریتی دارم+ فایروال سخت افزاری چیزی رو از قلم نداختم با تشکر
- - - Updated - - -
بله می خوام در خانه یک سرور کوچک ویک سایت با بازدیدکم بزنم با تشکر
شما باید روی سیستمتون یک آی پی اختصاصی تعریف کنید.
کانفیگ های لازم برای قابل مشاهده شدن اطلاعات در یک شبکه رو روی سیستمتون پیاده کنید.
نیازی نیست همه کاربران به مودم شما متصل بشن.فقط کافیه اطلاعات بارگذاری شده شما در سایت از طریق مودمتون قابل آپلود شدن برای کسانی که آدرس سایتتون رو میزنن باشه
با سلام متوجه نشدم میشه با یک فلیم یا عکسی راحت تر توضیح بدین با تشکر