پاسخ : راهنمایی در مورد اینماد
سلام
اگر کار رو میخواید حرفه ای راه بندازید نیازه، مثل اکثریت سایتهای معروف چون اگر هم نداشته باشید بعد از یه مدت سر درگاه و ازینجور مسائل باز باید بهش رو ببرید چ بسا که از اول این اعتماد سازی هم ایجاد بشه.
سلام دوست عزیز . لطفا توضیحات بیشتری در مورد نوع کارتون ارائه بدین .
فروش اینترنتی پکیج های اموزشی
سلام
به نظر من اگر قوی کار کنید ، بدون نماد هم میتوانید جلو ببرید . خیلی از سایت های بزرگ بودند و هستند که بدون نماد و اصلا مجوز کار میکنند و هیچ مشکلی هم ندارند .
کلا گرفتن مجوز یه مقدار باعث دردسر برای سایت شما می شه ، کمترین دردسرش اینه که اطلاعات شما : شماره تماس شما توی یک بانک اطلاعاتی داره ذخیره میشه که خیلی از افراد به راحتی میتوانند ازش اطلاعات بیرون بکشند : مراکز تبلیغاتی ، دولتی و..
یه چند تا دردسر ساده اش : ما روزی 10 تا تماس حداقل داریم از این ور اون که بیایید این کارو بکنید یا اون کار بکنید . اکثر تماس ها تبلیغاتی و این باعث میشه خطوط ما الکی اشغال بشه .
دردسر بعدی : مجبورید حتما ادرس و تلفن تون رو بزارید توی سایت که این حودش برای خیلی از سایت ها دردسر داره ، ما یه مدت استخدام داشتیم ، ولی استخدام به صورت غیر حضوری بود ، با این حال خیلی ها ، تا پیرمرد 70 ساله برای استخدام مراجعه میکردند و تا مدت ها درگیر این بودیم که به ارباب رجوع ها بگیم که استخدام به صورت حضوری نیست .
و دردسر های بزرگتر که اگر دوست داشتید بگید تا بگم ،
اگر ناچار هم شدید نماد بگیرید ، برای یک سایت دیگه بگیرید و با همان سایت درگاه مستقیم بگیرید و روی سایت اصلی تون استفاده کنید .
به نظر من مجوز برای کسب و کارهای نوپا در خیلی از موارد دست و پا گیر هست و زمانی نماد خوبه که کسب و کار واقعا از یک کسب و کار نوپا به یک کسب و کار قدرتمند تبدیل شده باشه .
سلام . اگر با درگاه واسط مشکلی ندارید ، گرفتن نماد دردسر اضافه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
سلام
به نظر من اگر قوی کار کنید ، بدون نماد هم میتوانید جلو ببرید . خیلی از سایت های بزرگ بودند و هستند که بدون نماد و اصلا مجوز کار میکنند و هیچ مشکلی هم ندارند .
کلا گرفتن مجوز یه مقدار باعث دردسر برای سایت شما می شه ، کمترین دردسرش اینه که اطلاعات شما : شماره تماس شما توی یک بانک اطلاعاتی داره ذخیره میشه که خیلی از افراد به راحتی میتوانند ازش اطلاعات بیرون بکشند : مراکز تبلیغاتی ، دولتی و..
یه چند تا دردسر ساده اش : ما روزی 10 تا تماس حداقل داریم از این ور اون که بیایید این کارو بکنید یا اون کار بکنید . اکثر تماس ها تبلیغاتی و این باعث میشه خطوط ما الکی اشغال بشه .
دردسر بعدی : مجبورید حتما ادرس و تلفن تون رو بزارید توی سایت که این حودش برای خیلی از سایت ها دردسر داره ، ما یه مدت استخدام داشتیم ، ولی استخدام به صورت غیر حضوری بود ، با این حال خیلی ها ، تا پیرمرد 70 ساله برای استخدام مراجعه میکردند و تا مدت ها درگیر این بودیم که به ارباب رجوع ها بگیم که استخدام به صورت حضوری نیست .
و دردسر های بزرگتر که اگر دوست داشتید بگید تا بگم ،
اگر ناچار هم شدید نماد بگیرید ، برای یک سایت دیگه بگیرید و با همان سایت درگاه مستقیم بگیرید و روی سایت اصلی تون استفاده کنید .
به نظر من مجوز برای کسب و کارهای نوپا در خیلی از موارد دست و پا گیر هست و زمانی نماد خوبه که کسب و کار واقعا از یک کسب و کار نوپا به یک کسب و کار قدرتمند تبدیل شده باشه .
من بیشتر برای اعتماد سازی مشتری میخوام نماد بگیرم
اگر نه دفتر داریم و مکان ثابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheFive
من بیشتر برای اعتماد سازی مشتری میخوام نماد بگیرم
اگر نه دفتر داریم و مکان ثابت
سلام
اگر بتوانید اعتماد سازی مشتری رو به شیوه های دیگر فراهم کنید ، مسئله ای نیست اگر نداشته باشید .
اما اگر احساس میکنید که حتما لازم هست . میتوانید بگیرید و چاره ای جز تحمل دردسر ها مثل ما و خیلی های دیگه ندارید .
ولی من یک نکته رو کلا بهتون بگم ، سعی کنید تا جای ممکن کمتر مجوز بگیرید . نه این که قانونی بودن خوب نیست ، اتفاقا چرا شما قانونی کار کنید خیلی هم عالی ولی برای یک کسب و کار تازه این ها به ضررش تموم میشه ، چون این مجوز ها اولا که هزینه دارند و دوم این بعضی اوقات برایتان دردسر میشه .
فقط میگن ادرس و تلفن ثابت رو باید بزارید روی سایت، ما هم اوایل دفتر نداشتیم ، خونه خودمون هم اجاره ای بود ، ادرس خونه یکی از اقوام رو داده بودم ، چند سری مشتری رفته بود دم در خونه اشون اونا فکر کردن منم ، مشتری رفته بوده بالا حتی ، بعدا که فهمیدن من نیستم ، بیرون کردنش:d
البته این توضیحات رو دادم نه به جهت این که در شما ترس به وجود اورم ، بلکه گفتم که در جریان دردسر هاش باشید . و اگر مثال من خودم میدونستم که ادرس اینقدر اذیت میکنه اوایل به جای این که ادرس خونه یه بنده خدا رو بدهم که اذیت بشه ، آدرس یک مغازه یا خلاصه یه جایی رو میدادم که کمتر اذیت بشم .
و کلام اخر اگر برای کسب و کار خودتون لازم میدانید ، نترسید و برید و با مشاوره دوستانی که در این جا هستند ، مطئمنا کمتر به دردسر خواهید خورد .
بابت موضوع مالیات هم خیلی از کسب کارهای بزرگ هم حتی نمیدهن
نماد را بگیرید. فعلا قانون مالیاتی برای فروشگاه های و کسب کار های اینترنتی ندارند. تا حالا وضع شه و اجرایی طول میکشه و حداقل شما تو این مدت از این اعتبار استفاده کردید
با سلام
چندیه که سایت enamad مشکل داره! ازدسترس خارج شدنش، مشکل لاگین و ... . الان هم درحال بروزرسانیه !
نماد بگیرید بهتره. برای اینکه این موضوع رو بهتر درک کنید خودتون رو به جای کاربر سایت یا همون مشتریتون بذارید. لذا پیشنهاد بده اینه نماد بگیرید.
موفق باشید