Cpanel رو روی کدوم سرور نصب کنم
سلام به دوستان عزیز. تعدادی مشتری دارم که خودم بهشون هاست میدم. الان همه کارها رو دستی انجام میدم. اما میخوام یه مقدار کار رو اتوماتیک و بهتر کنم. میخوام از WHMCS و Cpanel استفاده کنم.
من سه تا سرور دارم به صورت زیر:
1- سرور اول که وب سرور nginX هست و رووش میخوام WHMCS نصب کنم
2- سرور دوم که وب سرور Apache هست و رووش میخوام هاست مشتری هام رو بگذارم
3- سرور سوم که MySQL رووش نصبه و میخوام دیتابیس WHMCS و دیتابیس سایت مشتری هام رو رووش بگذارم
میخوام بدونم Cpanel رو کجا باید نصب کنم؟ فقط روی سرور دوم؟ یا سرور اول و دوم؟ یا روی هر سه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ : Cpanel رو روی کدوم سرور نصب کنم
سلام دوست عزیز . لازم نیست واسه هر چیزی یه سرور تهیه کنید !
میتونه همشون یه جا باشه .
اگه دیتاتون خیلی سنگینه خوب دیتابیس جدا باشه سرور هاست جدا باشه .
شدیدا توصیه میشه سایت خودتون یا همون whmcs روی یه هاست دیگه نصب کنید نه همون سرویسی که برای مشتری ها در نظر گرفتین تا اگر بنابر هر دلیلی مشکلی برای سرور به وجود اومد حداقل سایت خودتون برای پاسخگویی در دسترس باشه
اگر مشتری زیادی ندارین یا سایت ها خیلی به دیتابیس سنگین نیاز ندارن لازم نیست دیتابیس در سرور جداگانه باشه
سلام و ممنونم از پاسخ دوستان ولی عاجزانه تقاضامندم به سئوال من هم جواب بدید. با همین ترکیب من Cpanel رو باید کجا نصب کنم؟ فقط روی سرور دوم؟ یا سرور اول و دوم؟ یا روی هر سه؟
برای سروری که قصد دارید به مشتری ارائه بدید قطعا نیاز به کنترل پنل مناسبی مثل سی پنل نیاز دارید
خیلی ممنونم دوستان. پس سی پنل فقط روی سروری که هاست رو قراره تأمین کنه باید قرار داشته باشه. دیگه نیاز نیست روی سروری که دیتابیس رو تأمین میکنه هم قرار بگیره. درسته؟
خیر لازم نیست .
mysql یه سرویس جداست .
سلام
دوست عزیز شما سیپنل را برای مشترکینتون نصب میکنید و مشترکینتون روی سرور دوم هستند. پس روی 2 نصب کنید
دیتابیس هم میتونید از طریق خود سی پنل تنظیم کنید روی سرور سوم ساخته شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wisehost
سلام
دوست عزیز شما سیپنل را برای مشترکینتون نصب میکنید و مشترکینتون روی سرور دوم هستند. پس روی 2 نصب کنید
دیتابیس هم میتونید از طریق خود سی پنل تنظیم کنید روی سرور سوم ساخته شود.
ممنونم دوست من.
1- با این حساب، روی همه وب سرورها باید سی پنل رو نصب کنم. درسته؟ یعنی اگر 10 تا سرور هم داشتم که قرار بود به عنوان وب سرور ازشون استفاده کنم، باید روی همشون سی پنل نصب کنم. درسته؟ یا اینکه فقط باید روی یکیشون سی پنل نصب کنم؟
2- دیگه روی سرورهایی که قراره میل سرور باشند و یا فقط رووشون دیتابیس قرار میگیره، لازم نیست سی پنل نصب بشه.
3- whmcs هم اگر خارج از این 10 سرور نصب بشه، مشکلی نیست. درسته؟ یعنی روی یه هاست اشتراکی یا یه vps