به نظر دوستان كيفيت وي پي اس هاي وي ام ور نسبت به اوپن وي زد بهتره يا بدتره ؟(با دليل بگيد لطفا)
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر دوستان كيفيت وي پي اس هاي وي ام ور نسبت به اوپن وي زد بهتره يا بدتره ؟(با دليل بگيد لطفا)
به دلیل شیر بودن منابع کیفیت در بلند مدت پایین می یاد
که البته بهترین مزیتش کرنل اختصاصیه!
http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956/
این پست را بخوان
خیلی بیخوده
از هر لحاظ من تستش کردم مشکل داشته
تایید میشه
آشغال ترین نوع مجازی سازه . هر چی بخواهید نصب کنید گیر می کنید
کرنل اختصاصی نداره ، OS TEMPLATE های ناقص العقل :D
از نصب یک FireWall عاجز هست
ممنون از دوستان
سلام.
لطفاً از دکمه گزارش پست استفاده کنید و پست های خلاف قوانین رو گزارش بدید.
هیچ چیزی به نام *بد* وجود نداره، این شما هستید که با نداشتن اطلاعات کافی و یا نداشتن زمان یا پشتکار کافی یک چیز رو بد یا خوب خطاب می کنید.
بزرگترین سرویس دهندگان VPS دنیا در حال حاظر دارند از این مجازی ساز استفاده می کنند و چون *کار کردن باهاش رو بلد هستند* مشکلی در سرویس دهی ندارند و قیمت هاشون هم از هزینه یک سرور گرانتر هست ;)
برای مثال linode - vpslatch - knownhost و ... که سالها هست دارند مشترکین خودشون رو با همین مجازی ساز پشتیبانی می کنند و مشترکینشون هم به شدت خوشحال و راضی هستند.
در جواب به باز کنند تاپیک:
هر دو مجازی ساز نقطه قوت و زعف خودشون رو دارند، بسته به نیاز شما و کاربرانتون هست که چه مجازی سازی رو انتخاب کنید. چون در ایران قانون اپیدمی (epidemic) رایج هست و افراد بدون تحقیق کافی خرید می کنند، بهتر هست شما نظر کاربران و مخاطبان خودتون رو بپرسید و سپس تصمیم بگیرید.
یا اینکه از این مورد اطمینان حاصل کنید که اونقدر قدرت دارید که بتونید موارد رو برای کاربرانتون به روش های مختلف توضیح بدید ;) و اونها رو متقاعد کنید.
با تشکر.
آریا جان من از مشتریان linode هشتم! از xen استفاده می کنند.
محض اطلاع گفتم فقط.