حذف تبلیغات تنها با چند کلیک
http://fogcitymedia.net/wp-content/u...block_plus.png
این افزونه یکی از بهترین افزونههایی است که تا به حال برای فایرفاکس تولید شده است، نصب این افزونه هم باعث افزایش سرعت شما بارگذاری صفحات توسط فایرفاکس میشود و هم شما را از شر تبلیغات اینترنتی خلاص میکند.
Ad مخفف Advertisement به معنای تبلیغات است و Block به معنای مسدود کردن یا جلوگیری کردن است در نتیجه AdBlock از نمایش تبلیغات در صفحات اینترنت جلوگیری میکند، این عمل علاوه بر خلوت کردن صفحات اینترنت سرعت مضاعفی را برای شما فراهم میکند، امروزه با بیشتر شدن سرعت اینترنت تبلیغات هم از حالت متنی خارج شدهاند و حتی در مواردی به صورت ویدئوهای چند ثانیهای در کنار صفحات نشان داده میشوند. بعد گذشت یک هفته از نصب این افزونه روی فایرفاکس فکر خواهید کرد که اینترنت دیگر تبلیغی ندارد ولی بعد از استفاده از یک مرورگر دیگر که این قابلیت را ندارد سریعاً به یاد نعمت بزرگی میافتید که این افزونه در این مدت برای شما فراهم کرده بود
پ.ن
- من که خیلی وقته تبلیغی ندیدم:71:
- این افزونه به طور میانگین هر هفته 1.000.000 بار دانلود میشه
- تا حالا 105,746,515 بار دانلود شده
- برای جلوگیری از آلودگی تصویری هم مناسب هست:71:
کد HTML:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865/
پاسخ : حذف تبلیغات تنها با چند کلیک
میاد بنر ها رو چیلتر می کنه یا اینکه تشخیص میده تبلیغ چیه ، بنر چیه ، عکس چیه ؟
من نصب کردم عالیه فکر کنم از طریق سایز بنر تشخیص میده که بنر تبلیغاتی هست یا ... بعد بلوک میکنه
یه یه سالی میشه ازش استفاده میکنم
راحتمi-)
البته معلوم نیست چجوری کار میکنه من الان رفتم تو vbiran.ir هیچکدوم از بنرها حذف نشده بود ولی تو اینجا حذف شده بود ... :|
این افزونه خیلی قدیمی هست من برای کروم هم ساتفاده میکنم یه بدی داره شما تبلیغات بعضی سایت هارو پاک کنید قالب رو بهم میریزه مثل سرویس های بلاگ دهی و ویبی ایران و....
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
این افزونه خیلی قدیمی هست من برای کروم هم ساتفاده میکنم یه بدی داره شما تبلیغات بعضی سایت هارو پاک کنید قالب رو بهم میریزه مثل سرویس های بلاگ دهی و ویبی ایران و....
اتفاقا بدی نداره روی کروم باید درست تنظیم کنید تا کار کنه
وقتی راست کلیک میکنید و اد بلوک رو انتخاب میکنید باید تیک اول رو بر دارید و تیک دوم رو بزنید همین:)
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
میاد بنر ها رو چیلتر می کنه یا اینکه تشخیص میده تبلیغ چیه ، بنر چیه ، عکس چیه ؟
بعضیا رو خودش تشخیص میده بعضی ها رو هم باید دستی وارد کنی رو کروم یکم دردسر داره فقط
افزونه جالبی هست .. ممنون