سلام
دوستان برای ارائه خدمات هاستینگ به ۱۰۰ مشتری با سایتهایی با بازدید معمولی چه مقدار رم و سیپییو مناسب میتونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان برای ارائه خدمات هاستینگ به ۱۰۰ مشتری با سایتهایی با بازدید معمولی چه مقدار رم و سیپییو مناسب میتونه باشه؟
سلام بر شما عزیز
با این تعداد صلاح نیست که سرور مجازی تهیه کنین ، پیشنهاد میکنم انتخابتون رو روی سرور اختصاصی قرار بدین این تعداد برای سرور مجازی زیاد هست.
موفق باشین
برای این تعداد مشتری و بازدید حداقل سخت افزار و رم و سیپییو رو برای سرور اختصاصی میشه بگید؟
با سلام
اگر میخواهید کیفیت مناسبی داشته باشید و در وسط کارتون دچار مشکل نشید حداقل پیشنهاد بنده 64 گیگ رم هست با سی پی یو نسل core i7 .
پیشنهاد بنده ex41s هست. که با هزینه ای حدود 200 الی 250 هزار تومان میتونید تهیه کنید.
با تشکر
سلام
پیشنهاد می گردد یک سرور با رم حداقل ۳۲ ، سی پی یوی corei7 و هاردهای SSD تهیه نمایید.
در صورت امکان مالی از چهار هارد SSD با RAID 10 استفاده نمایید
میتونید از فرانسه یک سرور اختصاصی با قیمت مناسب بخرید
رم ۳۲ براتون کافی هست ، حتی خیلی موارد زیاد هم میاورید
هارد هم اس اس دی تهیه کنید
سلام،
سی پی یو xeon e3-1240 و بالاتر.
من به شخصه برای میزبانی وب رم ۶۴ کمتر پیشنهاد نمی کنم چون تجربه ثابت کرده افت کیفیت شدیدی مشاهده خواهید کرد معمولا برای این تعداد سایت ( مگر اینکه مصرف منابع این سایت ها خیلی کم باشه ).
هارد برای میزبانی هم ssd طبیعتا و مقدار حدودا ۲ ترابایت می تونه کفایت کنه.
آنتی دیداس حتما داشته باشه سرور چون بعد از گذشت یک مدت، مطمئنا به آن نیاز خواهید داشت.
سرور با این مشخصات و رم ۶۴ حدود ۵۵۰ تومان قیمت داره ( از دیتاسنتر های درجه یک و حرفه ای، هتزنر رو حساب نکنین روش چون مناسب نیست ). همین حدود مشخصات با رم ۳۲ هم حدود ۵۰۰ هزار تومان قیمت خواهد داشت.
برای مشاوره و سوالات بیشتر، در خدمتم.
@farid_sdt
با احترام.