مشکل جوملا! صفحات بهم میریزد ! با هر قالبی
دوستان سلام
یه مشکلی داریم اونم اینه که هرقالب روی سایت میریزیم صفحه اول درسته و مشکلی نداره ولی بقیه صفحه ها خیلی بهم میریزه : به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟
یه نگاهی بندازید و در صورت امکان راهنمایی نمایید
tat-host.net
پیشا پیش از همکاری شما سپاس گذاریم :77:
پاسخ : مشکل جوملا! صفحات بهم میریزد ! با هر قالبی
دوست من
شما قالب رو برای تمام صفحات انتخاب نمی کنید که این مورد پیش میاد.
البته وقتی از یک سایت دیگه مثل همین جا وارد مثلا صفحه مستر رسیلر میشید مشکلی نداره ولی وقتی از صفحه اول سایت روی دکمه ورود به صفحه مستر رسیلر کلیک می کنید سایت بهم ریخه بالا میاد
مشکل چیه ؟؟ به نظر شما
مسیری که برای عکسها قرار دادید اشتباه هست در قالب :
کد:
http://www.tat-host.net/index.php/templates/hotfa-host3/images/0102.jpg
به :
کد:
http://www.tat-host.net/templates/hotfa-host3/images/0102.jpg
تبدیل کنید
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
زمانی که تصاویر استایل اصلی و ... قادر به لود شدن نیستن این مشکل ایجاد میشه
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
حتی لینکی که در هدر قالب با نام صفحه اصلی هم قرار دادید مشکل داره :
کد:
http://tat-host.net/index.php/home
بهتر چندتا ویرایش در قالب انجام بدید
1 فایل پیوست
باتشکر از دوستان
نه مشکلی که داریم اینه که وقتی روی تصویر زیر در سایت کلیک می کنیم قالب لود نمیشه ولی وقتی مستقیم از یه سایت دیگه میریم مشکلی نداره
فایل پیوست 1714
دوستان مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
دوست من Warez-Host.IR در جوملاساده سازی لینک رو فعال کنید کلیه لینک ها به اینصورت تبدیل میشن و مشکل از اونجا نمی تونه باشه.
Tat-Host.netعزیز بهتر به جومفا مراحعه کنید تا با بچه ها راحت تر به رفع مشکل شما بپردازیم.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
با مشخصات ادمین جوملا رو به من بدین تا براتون یه چک کنم و دقیق بگم یا شک دارین در جومفا هم با همین یوزر فعالیت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
دوست من Warez-Host.IR در جوملاساده سازی لینک رو فعال کنید کلیه لینک ها به اینصورت تبدیل میشن و مشکل از اونجا نمی تونه باشه.
Tat-Host.netعزیز بهتر به جومفا مراحعه کنید تا با بچه ها راحت تر به رفع مشکل شما بپردازیم.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
با مشخصات ادمین جوملا رو به من بدین تا براتون یه چک کنم و دقیق بگم یا شک دارین در جومفا هم با همین یوزر فعالیت می کنم
ممنون لطفا پیام ها خود را ببینید
نقل قول:
والا در مورد این چیزی که شما می فرماید من اطلاع ندارم چون جوملا کار نکردم
ولی از دیدی من مشکل لود نشدن تصاویرشون این بود
موفق باشید
دوست من شما پیغام خصوصی خودتون چک کنید.
درضمن نیاز به مشخصات هاستتون دارم چون باید فایل httccess رو تغییر نام بدم.
شما در تنظیمات اصلی جوملا سه گزینه مربوط بهseo رو فعال کرده بودید و مشکل به همین دلیل بوجود اومده بود.
اگر میخواید بدون مشکل سئو رو فعال کنید قبل از فعال کردن اون سه گزینه فایل httccess.txt رو به
تغییر نام بدید (نقطه در ابتدا)