پاسخ : درگاه مستقیم بانک رفاه؟
با سلام و احترام
احتمال میدهم ماژول اختصاصی آن در دسترس نباشد و شما باید طراحی کنید ؛ ولی باز هم یک سرچی داشته باشید
از توصیه میکنم از درگاه هایی که شناخته تر و محبوب تر هستند استفاده کنید ؛ البته از امکانات درگاه بانک رفاه خبر دار نیستم
موفق باشید
کلا رفاه ، سپه ، و یکسری بانک و موسسه دیگه از زیر ساخت سپ ( پرداخت الکترونیک سامان ) استفاده می کنند.
ماژول ها هم تماما با ماژول های سامان یکی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
احتمال میدهم ماژول اختصاصی آن در دسترس نباشد و شما باید طراحی کنید ؛ ولی باز هم یک سرچی داشته باشید
از توصیه میکنم از درگاه هایی که شناخته تر و محبوب تر هستند استفاده کنید ؛ البته از امکانات درگاه بانک رفاه خبر دار نیستم
موفق باشید
از درگاه محبوب ملت استفاده میکنیم بصورت پیش فرض، منتها پیشنهاداتی دادند که جالب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gavad700
کلا رفاه ، سپه ، و یکسری بانک و موسسه دیگه از زیر ساخت سپ ( پرداخت الکترونیک سامان ) استفاده می کنند.
ماژول ها هم تماما با ماژول های سامان یکی هست.
امکانات پنل و پایداری چطوره؟ چون ما تاکنون فقط از ملت استفاده کردیم
بانک ملت اگه همین مشکل قطع سرویس برای ای پی های خارج رو درست کنه همه چیش عالیه واقعا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
از درگاه محبوب ملت استفاده میکنیم بصورت پیش فرض، منتها پیشنهاداتی دادند که جالب بود
امکانات پنل و پایداری چطوره؟ چون ما تاکنون فقط از ملت استفاده کردیم
پرداخت الکترونیک سامان از به پرداخت ملت بهتره خیلی هم بهتره ولی نمیدونم چه حکمتیه کاربر موقع پرداخت ترجیح میده بیشتر با ملت پرداختش رو انجام بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gavad700
پرداخت الکترونیک سامان از به پرداخت ملت بهتره خیلی هم بهتره ولی نمیدونم چه حکمتیه کاربر موقع پرداخت ترجیح میده بیشتر با ملت پرداختش رو انجام بده
لطفا مزایای رقابتی رو بیان کنید.
بنده فقط حس میکنم به پرداخت پنل گزارش گیری جالبی نداره، این مورد در سامان کیش چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
لطفا مزایای رقابتی رو بیان کنید.
بنده فقط حس میکنم به پرداخت پنل گزارش گیری جالبی نداره، این مورد در سامان کیش چطوره؟
1- پنل گزارش گیری بهتر که اشاره کردین
2- واریز های مستمر و بهتر و آن تایم تر خصوصا توی روزهای تعطیل
3- مرکز تماس عالی تر
4- روند پیگیری و خدمات بهتری فقط از طریق یک ایمیل ( مثل تغییر آی پی ، نام پذیرندگی و ... )
در کل به نظرم منعطف تره حتی توی مباحث برنامه نویسی هم کمک می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gavad700
به دو دلیل:
1- اعتبار بانک ملت که به گستردگی همه ایران شعبه و اعتبار داره و اکثر مردم کارت بانکی ملت رو دارند
2- امتیازات و جوایز باشگاه مشتریان ملت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gavad700
1- پنل گزارش گیری بهتر که اشاره کردین
2- واریز های مستمر و بهتر و آن تایم تر خصوصا توی روزهای تعطیل
3- مرکز تماس عالی تر
4- روند پیگیری و خدمات بهتری فقط از طریق یک ایمیل ( مثل تغییر آی پی ، نام پذیرندگی و ... )
در کل به نظرم منعطف تره حتی توی مباحث برنامه نویسی هم کمک می کنند.
واریزی ها توسط شاپرک انجام میشه مگر برای همه یکسان نیست؟