تفاوت پارسا اسپیس با دیگر هاست ها
من دنبال هاست دانلود می گردم (فقط برای دانلود فایل - سایتم روی هاست دیگه است ) الان سرویس ویژه پارسا اسپیس رو دیدم خیلی تفاوت قیمت داره با بقیه می خوام ببینم تفاوتش با بقیه چیه و یا علت این ارزانی چیه؟
ParsaSpace |
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
راستی رپیدلیج رو ساپورت می کنه؟
پاسخ : تفاوت پارسا اسپیس با دیگر هاست ها
وقتی 5 سال پیش که 20 مگابایت رو میدادند همه جا خداتومان ایشون 1 گیگ فضا رو میداد رایگان!!
قطعی زیاد داره چون همش حمله بارونه.کیفیتش هم زیاد چنگی به دل نمیزنه. ارزونیشم فکر کنم برای همونه.. استفاده کردم که میگم. همون سرویس رایگان اراعه بده بهتره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
وقتی 5 سال پیش که 20 مگابایت رو میدادند همه جا خداتومان ایشون 1 گیگ فضا رو میداد رایگان!!
قطعی زیاد داره چون همش حمله بارونه.کیفیتش هم زیاد چنگی به دل نمیزنه. ارزونیشم فکر کنم برای همونه.. استفاده کردم که میگم. همون سرویس رایگان اراعه بده بهتره!
تایید میشه!!!
نقل قول:
شما سرویس رایگان استفاده کردی یا پولی؟
سلام
میتونید از سرویس هاست دانلود ما استفاده کنید
10 گیگ با 120 گیگ پهنا ماهانه 9900 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salmanshop
شما سرویس رایگان استفاده کردی یا پولی؟
قبلا رایگان بود رایگان بعد پولی شد پولیشم استفاده کردیم.. برای تست هم نیازی به پولیش نیست! برید تست کنید یکی از لینکاشو ببینید با چه سرعت افتضاحی دانلود میده بهتون.
9900 تومان 200 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود سه ماهه!! با عقل جور در میاد به نظرتون کیفیت بالا؟
یکی از دلیل های کیفیت فوق العاده پائین سرورهاشون پورت فوق العاده پائین هستش ...
معمولا برای سرور دانلود پورت کمتر از 100مگ نباید باشه ... اما سرور پارسا اسپیس 5 مگابیت هست !!!
سلام دوست عزیز
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم
تمام مشخصات پلن های هاست دانلود توی سایت هست و میتونید ملاحظه کنید
بنده خدا فقط سوال کرد آفر بارون شد!
من خوشم نمیاد همیه وقتی ازش دانلود میکنم رو 98 درصد دیسکانکت میشه!!
پارسا اسپیس عالی است
ولی زد 80 گیگ ما رو پاک کرد از اون روز هم ترکید سرعتش