سلام و عصر بخیر
دوستان چه زبانی رو واسه شروع برنامه نویسی پیشنهاد میکنن ؟ خودم میخوام با c++ مقدماتی شروع کنم به نظر شما مناسبه ؟
اگر کسی در اصفهان جایی رو میدونه پیشنهاد بده لطفا .آموزشگاه متاکو خوبه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و عصر بخیر
دوستان چه زبانی رو واسه شروع برنامه نویسی پیشنهاد میکنن ؟ خودم میخوام با c++ مقدماتی شروع کنم به نظر شما مناسبه ؟
اگر کسی در اصفهان جایی رو میدونه پیشنهاد بده لطفا .آموزشگاه متاکو خوبه ؟
باید اول زمینه کاری تون رو مشخص کنید ، مثلا اگر برنامه تحت وب میخواهید بنویسید ، بهترین گزینه جاوا اسکریپت هست ، اندروید جاوا ، ios و مک سویفت و...
فعلا میخوام از ویندوز شروع کنم و بعد به اندروید و وب گسترش بدم البته واسه وب که فکر کنم ساده باشه یادگیریش بعد از c++ .
به ترتیب از چپ به راست یادگیری C ,C++ , C#,Java,Pyton توصیه میشه .
برای وب هم به ترتیب از چپ به راست HTML,CSS,JavaScript/Jquery,Bootstrap,PHP توصیه میشه
راستی حتما ابتدا از ویندوز شروع کنید !
سلام ، دوست عزیزمون بهترین راهنمایی رو کردن اما شما باید بدونید که پایتون 2.7 در حال حاظر با java مقایسه میشه و میشه بجای java script هم ازش استفاده کرد اما پایتون 3 از java جلو خواهد زد که مربوط به آینده هست ، ینی یک زبان سمت سرور و کلاینت
اگر سینتکسهای سی رو یاد بگیرید میتونید به راحتی خیلی از زبانهای برنامه نویسی یاد بگیرید.
اما همه اینا در حد حرف بود ، شما باید یک استاد پیدا کنید تا بتونید زبان برنامه نویسی رو درک کنید.
موفق باشید
از c و c++ به صورت مقدماتی کارو شروع میکنم .و بعد از اون c#.net
و بعد از ویندوز جاوا یا همون اندروید
چه راه طولانی :-ssامیدوارم خوب پیش بره ...
ممنونم از پاسخ دوستان
سلام
به نظر من همون ++C که خودتون انتخاب کردید رو اگه بتونید اصولی یاد بگیرید عالیه.
خوبی ++C اینه که تقریباً تو تمامی سیستم عامل ها و تمامی پلتفرم ها می تونید ازش استفاده کنید.
مثل فریم ورک Qt که می تونید باهاش برنامه ++C رو یه بار بنویسید و تو سیستم عامل های مختلف اجرا کنید.
از نمونه برنامه های نوشته شده با فریم ورک Qt و زبان ++C میشه به VLC Media Player که حتماً می شناسیدش و تو لینوکس و ویندوز هم دیدینش اشاره کرد.
اما اگر وقت و حوصله یادگیری اصولی ++C رو ندارید #C خیلی آسون تره و یادگیری خیلی ساده تری هم می تونه براتون داشته باشه و با توجه به کتابخانه های NET. مایکروسافت تقریباً هر کاری رو هم می تونید به سادگی در ویندوز باهاش انجام بدید ولی موقعی که توش یکم حرفه بشید مطمئن باشید یه حس نیاز به آزادی بیشتری میکنید که باعث میشه سراغ زبان های دیگه ای هم برید.
اگه Java هم یاد بگیرید بد نیست ولی جاوا رو برای برنامه نویسی نرم افزار تحت دسکتاپ و کامپیوتر هدف نگیرید چون با اینکه جاوا براحتی از پس این کار بر میاد ولی کمتر مشتری و شرکتی رو در ایران می تونید پیدا کنید که علاقه ای به نرم افزار تحت دسکتاپی نوشته شده با جاوا که نیاز به نصب بودن کتابخانه Runtime جاوا در ویندوز هر کاربر داره داشته باشه به جاش جاوا پره از درخواست های برنامه نویسی اندروید که اگه به جاوا مسلط باشید تو برنامه نویسی موبایل و اندروید خیلی خوب می تونید درآمد کسب کنید.
تحت وب هم به نظر من اگه آزادی بیشتری در تمام انتخاب هاتون می خواین PHP رو انتخاب کنید اما اگه به سادگی و تحویل سریع پروژه و انجام شدن مراحل مختلف کار بدون زحمت و نظارت نیاز دارید ASP.Net رو انتخاب کنید.همچنین به نظر من برای اونایی که تکی و یه نفره برنامه نویسی میکنن باز PHP بهتره ولی برای کسایی که گروهی می خوان برنامه نویسی کنن ASP.Net یکم بیشتر در ارجعیته.
HTML و CSS و JavaScript هم که عضو جدا نشدنی طراحی وب هستن و شما چه PHP رو به عنوان زبان تحت سرور خودتون انتخاب کنید چه ASP.Net باید این سه تا رو تا حدی بلد باشید اما اگه کار زیادی به جاوا اسکریپت (با جاوا اشتباه گرفته نشه) انجام نمیدید نیازی به یادگیری متد ها و توابع مختلف کتابخانه jQuery ندارید به نظرم.
سی شارپ رو فقط تو ویندوز میتونید استفاده کنید
شما باید بدونید که پایتون نزدیکترین زبان کامپیوتر به زبان انسانهاست و فقط نیاز به زبان انگلیسی داره و در تمام سیستم عاملها میشه ازش استفاده کرد ، شعار پایتون ننوشتن دوباره برنامه های کاربران پایتون هست ، بطوری که شما میتونید این برنامه هارو دانلود و استفاده کنید که نیازی به نوشتن دوباره اونها نباشه ، پیشنهاد میکنم درباره جنگو که با پایتون نوشته شده تحقیق کنید ، بازار کارشم فکر نکنم کمتر از سی شارپ و امثالهم باشه ، شاید زمانی دوره سی شارپ به پایان برسه بستگی به پایداری ویندوز داره که از زمان ویندوز ویستا سوتی زیاد داده ، ویندوز 10 هم که میبینید پیشرفتشو مدیون لینوکس و نرم افزارای لینوکسه ، در واقع چون لینوکس اپن سورس هست برنامه هاش رایگانه تمام سیستم عاملها از اوبونتو لینوکس الگو میگیرن ، دسکتاپ در کل مدیون لینوکسه و مواردی داره که در آینده به ویندوز اضافه میشه ، اینارو گفتم که بدونید شاید در آینده چهان با سی شارپ و ویندوز خداحافظی کنه
سی شارپ = ویندوز + لینوکس+مک+اندروید+iOS+ویندوز فون + وب،api,web service و...
دوستان ظاهراً زیاد با .net core آشنایی ندارن !!
+
اصلا فرقی نمیکنه با چی شروع کنی ! یکیو بگیر تا ته برو.
تمام این زبانها c base هستن،یعنی سینتکسشون شبیه همه وقتی یکی رو یاد بگیری یادگیری بقیه کار سختی نیست.
اصل برنامه نویسی دستورات پایه است + الگوریتم که پایه ی اصلی الگوریتم هم ریاضیاته.