سلام دوستان من با این اررور مواجه میشم ودلایل این اررور رو بررسی می کنم اما باز هم همه چیز کاملا عادیه و این ارور نمایش داده میشه
کسی از دوستان نظری نداره ؟
http://nm24.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من با این اررور مواجه میشم ودلایل این اررور رو بررسی می کنم اما باز هم همه چیز کاملا عادیه و این ارور نمایش داده میشه
کسی از دوستان نظری نداره ؟
http://nm24.ir
Hmm, nm24.ir isn't loading right now.
برای من اینترنال میده
کسی نیست جواب بده ؟
با سلام
این خطا ممکن است به یکی از دلایل زیر باشد
تغییر تنظیمات php در htt
روشن بودن رجیستر (در برخی سرور ها ممنوع است)
ممکن است از سیستم مدیریت محتوایی مانند جوملا و یا .. استفاده کنید (در این نوع سیستم ها اگر سطح دسترسی یک فولدر یا فایل 777 یا 666 باشد با این خطا مواجه میشوید
در برخی سرور ها برای امنیت بیشتر تغییراتی داده شده است که به شرحزیر راهنمایی خواهم کرد
-اگر در فایل htaccess از Options با مقادیر indexes followsymlinks execcgi استفاده شود با خطای ۵۰۰مواجه میشوید.
موقتا فایل htaccess را خالی کنید و نتیجه را اطلاع دهید
با احترام
تنظیمات صحیح هستننقل قول:
تغییر تنظیمات php در htt
اگه رجیستر گلوبال منظورتونه که اون هم خاموشه و مشکلی ندارهنقل قول:
روشن بودن رجیستر (در برخی سرور ها ممنوع است)
از سیستمی استفاده نمیشهنقل قول:
ممکن است از سیستم مدیریت محتوایی مانند جوملا و یا .. استفاده کنید (در این نوع سیستم ها اگر سطح دسترسی یک فولدر یا فایل 777 یا 666 باشد با این خطا مواجه میشوید
فایل اچ تی اکسس هم وجود نداره اصلانقل قول:
-اگر در فایل htaccess از Options با مقادیر indexes followsymlinks execcgi استفاده شود با خطای ۵۰۰مواجه میشوید.
فرمودید از سیستمی استفاده نمیشه!
آیا سایت شما استاتیک است؟
این خطا ممکن است صد ها دلیل داشته باشید
ممکن است از تابع های دیزیبل استفاده کنید
میتوانید لاگ را بررسی کنید؟
من میخوام سیستم هاست بیل رو نصب کنم
اما ارور میده
whmcs رو هم تست کردم باز هم ارور میداد اکانت رو پاک کردم دوباره ساختم باز هم ارور داد
پرمیژن فایل ها و فولدرهاتون را همه را روی ۷۵۵ ست کنید واگر فایل httaccess دارید وموقتا پاکش کنید و بعدا ببیتید درست میشه یا نه
یعنی فایل هارو هم از روی ۶۴۴ بردارم ؟نقل قول:
پرمیژن فایل ها و فولدرهاتون را همه را روی ۷۵۵ ست
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
Result :