پاسخ : سرمایه گذاری گیم سرور
سلام.
بنده چند ساله cs1.6 online بازی میکنم اگه خواستین مدهای مختلف رو ران کنید میتونم تو مد knf کمکتون کنم که چه پلاگین هایی رو استفاده کنین تا پلیرها بیشتر جذب بشن.
و یک چیز دگ فکر نکنم بتونین تو cs1.6 پلیر جذب کنین بدلیل وجود سروهایی مثل آسیا و تی جی و پارس هم که میخواد دوباره سروراشو ران کنه.خیلی ها اومدن سرور زدن ولی هیچکدومشون موندگار نبودن.
پیشنهاد من پورت یه سرور شلوغ رو بخرید،یکی از سرورهای شلوغ میخواد کل سرورهاشو بفروشه ولی قیمتش رو خیلی زیاد میگه خواستین تلگران در ارتباط باشین تا خدمتتون معرفیش کنم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
st3205
سلام.
بنده چند ساله cs1.6 online بازی میکنم اگه خواستین مدهای مختلف رو ران کنید میتونم تو مد knf کمکتون کنم که چه پلاگین هایی رو استفاده کنین تا پلیرها بیشتر جذب بشن.
و یک چیز دگ فکر نکنم بتونین تو cs1.6 پلیر جذب کنین بدلیل وجود سروهایی مثل آسیا و تی جی و پارس هم که میخواد دوباره سروراشو ران کنه.خیلی ها اومدن سرور زدن ولی هیچکدومشون موندگار نبودن.
پیشنهاد من پورت یه سرور شلوغ رو بخرید،یکی از سرورهای شلوغ میخواد کل سرورهاشو بفروشه ولی قیمتش رو خیلی زیاد میگه خواستین تلگران در ارتباط باشین تا خدمتتون معرفیش کنم.
موفق باشید
حرفتون در مورد ماندگار نبودن خیلی از سرور های گیمینگ کاملا درست هست دلیل اینکه ماندگار نیستن موارد زیادی رو شامل میشه اما مهمترینش دو مورد هست یکی مدیریت و کانفیگ یکی مشکل مالی
بنده درباره قسمت مالی تامین هستم حداقل سال اول
میمونه مدیریت و کانفیگ، کانفیگ گیم سرور ها بر اساس تجربه هستش حل میشه اما بیشتر بحث مدیریتش هست که شخص چقدر داخل اون بازی پلیر میشناسه و میتونه وقت برای جمع کردن و مدیریتشون بزاره. ما دنبال شخصی هستیم این پروسه رو انجام بده.
عزیزانی که پیام دادند پاسخ داده شد
همچنان نیازمندیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
عزیزانی که پیام دادند پاسخ داده شد
همچنان نیازمندیم.
با سلام سابقه چندین ساله در ران کردن گیم های که گفتید رو داریم
Cod4
Cod6
Cod8
GTA
CS 1.6
CS Global
------------------------
روی Cod4 بسیار کار کردیم و میتونیم بهترین کانفیگ رو بهتون بدم که تو ایران سابقه نداشته و هیچ ایرانی نتونه ران کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام سابقه چندین ساله در ران کردن گیم های که گفتید رو داریم
Cod4
Cod6
Cod8
GTA
CS 1.6
CS Global
------------------------
روی Cod4 بسیار کار کردیم و میتونیم بهترین کانفیگ رو بهتون بدم که تو ایران سابقه نداشته و هیچ ایرانی نتونه ران کنه
اگر سرورتون پلیر آنلاین و فعال دارد حتما پیام بدید.
راه های ارتباطی :
پیام خصوصی انجمن
ایمیل mehranux@gmail.com
تلگرام mehranux@
سخت افزار ها بروز شد دوستانی که علاقه مندند پیام بدن.