انتخاب سرور مجازی برای دیتابیس
با عرض سلام
من یک مبتدی هستم.لطفا من رو راهنمایی کنین.
من می خوام یک دیتابیس داشته باشم که قراره در طول روز حداقل 50.000 درخواست داشته باشه.بای همچین پایگاه داده ای نیاز به چه نوع سرویسی هست؟آیا با هاست های اشتراکی امکان پذیر هست؟یا باید سراغ سرور مجازی رفت؟لطفا راهنمایی کنین ممنون
پاسخ : انتخاب سرور مجازی برای دیتابیس
سلام
آیا قرار هست هر روز 50 هزار بار داده این دیتابیس اضافه بشه؟ آیا قراره 50 هزار بار داده ها از این دیتابیس خونده بشه؟ یا حذف و ویرایش بشن؟
50 هزار بار خوندن اطلاعات فشار خاصی وارد نمیکنه و با یک هاست اشتراکی میتونید مشکل رو حل کنید ولی اگر بیشتر write دارید بهتره از یک سرور مجازی استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
با عرض سلام
من می خوام یک دیتابیس داشته باشم که قراره در طول روز حداقل 50.000 درخواست داشته باشه.بای همچین پایگاه داده ای نیاز به چه نوع سرویسی هست؟آیا با هاست های اشتراکی امکان پذیر هست؟یا باید سراغ سرور مجازی رفت؟لطفا راهنمایی کنین ممنون
با سلام و احترام
برای اینکار و ورودی بالا بهتر است از سرور با منابع اختصاصی یا هاست با منابع اختصاصی استفاده کنید تا به مشکل برنخورید. همچنین اگر سرور مایل بودید از رد استیشن بگیرید (هتزنر هم پیشنهاد میشود)
موفق باشید
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید.
ببینید من قراره یک عالمه دیوایس رو متصل کنم به دیتابیس و هر کدومشون در هر چند ثانیه یک select داشته باشن و اگر تغییری توسط کاربر انجام بشه لازم میشه اون قسمت از جدول که مرتبط با خودشون هست رو آپدیت کنن.در حال حاضر من یک هاست اشتراکی دارم که این کار رو میکنه اما با یک دیوایس متصل به پایگاه داده گاهی اوقات عملیات خواندن و آپدیت کردن چندین ثانیه طول میکشه.برای من هم سرعت خیلی اهمیت داره.به نظر شما با این شرایط نیاز من vps هست؟ و اگر هست چه نوع vps و این که در صورتی که من یک vps تهیه کنم آیا میتونم بعدا همون رو ارتقا بدم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
برای اینکار و ورودی بالا بهتر است از سرور با منابع اختصاصی یا هاست با منابع اختصاصی استفاده کنید تا به مشکل برنخورید. همچنین اگر سرور مایل بودید از رد استیشن بگیرید (هتزنر هم پیشنهاد میشود)
موفق باشید
سلام دوست عزیز.بابت پاسخون ممنونم.فقط جسارتا من اطلاعات دقیقی ازین فرمایشات شما ندارم.سرور با منابع اختصاصی منظور همون سرور اختصاصیه دیگه؟بازم ببخشید من تازه کارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
ببینید من قراره یک عالمه دیوایس رو متصل کنم به دیتابیس و هر کدومشون در هر چند ثانیه یک select داشته باشن و اگر تغییری توسط کاربر انجام بشه لازم میشه اون قسمت از جدول که مرتبط با خودشون هست رو آپدیت کنن.در حال حاضر من یک هاست اشتراکی دارم که این کار رو میکنه اما با یک دیوایس متصل به پایگاه داده گاهی اوقات عملیات خواندن و آپدیت کردن چندین ثانیه طول میکشه.برای من هم سرعت خیلی اهمیت داره.به نظر شما با این شرایط نیاز من vps هست؟ و اگر هست چه نوع vps و این که در صورتی که من یک vps تهیه کنم آیا میتونم بعدا همون رو ارتقا بدم؟
- - - Updated - - -
پیشنهاد می شود یک سرور مجازی با منابع اختصاصی و با فضای ssd تهیه نمایید. در کنار بهینه سازی نرم افزاری میتوانید نتیجه مناسبی را دریافت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
پیشنهاد می شود یک سرور مجازی با منابع اختصاصی و با فضای ssd تهیه نمایید. در کنار بهینه سازی نرم افزاری میتوانید نتیجه مناسبی را دریافت کنید.
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
با توجه به اینکه نیاز دارید پورت 3306 باز باشد و همینطور remote host دیتابیس هم فعال باشد، طبیعتا پیشنهاد میشه یک سرور مجازی با کیفیت خوب تهیه کنید تا تنظیمات سفارشی خودتونو بتونید اجرا کنید.
پ.ن: از لحاظ ساختاری برنامه شما مشکل دارد و بهتر است که با استفاده از REST API کنترل داده های ورودی و خروجی برنامتون رو کنترل کنید.زیراکه این روشی که شما در پیش گرفتید در آینده باعث مشکلات امنیتی متعددی برای شما خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
با عرض سلام
مهندس، اگر ری***ت ها انقدر بالاست شدیدا توصیه میکنم با بنده در تلگرام گفتگو کنید تا یک پلن مناسب به شما توصیه کنم.
اما اگر بخوام به صورت چشم بسته آفر بدم و حدود رو در نظر بگیرم پیشنهاد من آفر زیر هست :
Hetz-7 - Ram : 6144 MB - HDD : 750 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 6000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 150 هزار تومان
با تخفیف 50% ثابت : ماهانه 75 هزار تومان
سرور مجازی آلمان Hetzner
تلگرام بنده : @a_aligoli
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
سلام دوست عزیز.بابت پاسخون ممنونم.فقط جسارتا من اطلاعات دقیقی ازین فرمایشات شما ندارم.سرور با منابع اختصاصی منظور همون سرور اختصاصیه دیگه؟بازم ببخشید من تازه کارم
با عرض ادب مجدد
بله هم میتواند سرور اختصاصی باشد هم سرور مجازی با منابع اختصاصی (یعنی اورسل نباشد و در اصطلاح کیفیت دار باشد)
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abadi.payman
با تشکر فراوان
درود؛
سرور مجازی با منابع اختصاصی از فرانسه قابل ارائه است.
- رم 4096 مگابایت اختصاصی
- سی پی یو 4 هسته بدون محدودیت
- فضا 50 گیگابایت SSD
- پهنای باند ۱ گیگابیت بر ثانیه
- آیپی ۱ عدد
- پنل مجهز مدیریتی و کنترل پهناباند مصرفی
- منابع ۱۰۰% اختصاصی
ماهیانه 80,000 تومان (با احتساب تخفیف)
سفارش
چت آنلاین // ارسال تیکت // ارتباط در تلگرام