تاپاتالک tapatalk | اپ مشاهده انجمن شیلتر شد!
با سلام و درود خدمت دوستان
مدتی بود که متوجه عدم حضور کاربرانمون از تاپاتالک شدیم و با بررسی که انجام دادیم متوجه شدیم که فی لت ر شده است!
واقعا جای تاسف داره این اپلیکیشن کمک بزرگی برای تالارهای گفتمان در این تکاپوی تکامل مسنجرها و شبکه های اجتماعی بود.
پاسخ : تاپاتالک tapatalk | اپ مشاهده انجمن شیلتر شد!
بله ظاهرا فیل_تر شده
www.tapatalk.com
فکر میکنم بهترین راه حل این است که تمامی دوستان در این تاپیک شرکت کرده و از طریق وب سایت internet.ir درخواست رفع ***** دهیم
وقتی تعداد درخواست کننده زیاد باشد مطمئنا تاثیر گذار خواهد بود
باتشکر
بنده با این متن درخواست دادم
تاپاتالک یه سایت ارائه دهنده و متصل به اپلیکیشنی به همین نام هست که استفاده از انجمن ها و تالارهای گفتگو رو راحتتر میکنه چون قالب ها و استایل های تالار گفتگو به شکلی هست که با مرورگر موبایل ناسازگاری دارد و حالا با *****شدن این قابلیت برای کاربران ایرانی از بین رفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مدرک ؟
مثلا چی میشد پست نزنی برای اثبات *****شدن یه سایت مدرک بین المللی میخوای؟:d
خدمت شما:
کد:
http://www.tapatalk.com/
http://s6.uplod.ir/i/00891/agqds7zql8p9.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakCloud
فکر میکنم بهترین راه حل این است که تمامی دوستان در این تاپیک شرکت کرده و از طریق وب سایت internet.ir درخواست رفع ***** دهیم
وقتی تعداد درخواست کننده زیاد باشد مطمئنا تاثیر گذار خواهد بود
باتشکر
درخواست های ما فایده نداره ولی باز من خودم درخواستمو ثبت کردم .
نقل قول:
تاپاتالک یک اپلیکیشن مشاهده و مدیریت راحت فروم ها با گوشی هست و همیشه در فروم (تالارها) بهترین آموزش های علمی ارایه میشه این اپلیکیشن تاثیر بسیار خوبی برای رشد دانش مردم داره. لطفا رفع ***** کنید
- - - Updated - - -
جواب درخواست ما :-w
نقل قول:
موضوع درخواست رفع ***** تارنمای مورد نظر شما در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح گردید، اما بلحاظ کثرت محتوای مجرمانه در تارنمای مزبور ، در حال حاضر با رفع ***** آن مخالفت شده است.
جسارتا شما شاید تازه متوجه این قضیه شده باشین، ولی من حداقل سه ماه شاید بشه که خبر دارم از این موضوع.
شمام خیلی پِی این قضیه رو نگیرید. رفع فـیـلتـر نمیشه:d
سلام .
بالای یک سال هست که ***** شده و چیزه جدیدی نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ILYA20
با سلام و درود خدمت دوستان
مدتی بود که متوجه عدم حضور کاربرانمون از تاپاتالک شدیم و با بررسی که انجام دادیم متوجه شدیم که فی لت ر شده است!
واقعا جای تاسف داره این اپلیکیشن کمک بزرگی برای تالارهای گفتمان در این تکاپوی تکامل مسنجرها و شبکه های اجتماعی بود.
سلام
دقیقا چه مدتی عزیز ؟ بیشتر از یه ساله که *****ه شما تازه تاپیک زدین دربارش :))