مشورت جهت شکایت از یک شخص
سلام دوستان . بدون حاشیه میرم سر اصل مطلب
بنده چند روز پیش از یک نفر یک اسکریپت خریداری کردم. و قبل خرید ازشون پرسیدم که اسکریپت سالمه یا نه گفتن بله سالمه و اگه مشکلی باشه رفع میکنن.بعد از پرداخت هزینه موفق به دانلود شم. بعد از اپلود اسکریپت هر کاری که میکردم دیتابیست ایمپورت نمیشد ، با این که بنده خودم طراح وب هستم ، ایشون گفتن که شما بلد نیستید و باید خودم انجام بدم ! دسترسی دادم و گفتن که بدون مشکل تونستند انجام بدن.
بعد از کار کردن با اسکریپت متوجه شدم دارای نواقص جزئی تو برخی امکاناتش و هنگام لود شدن صفحاتش هست که سعی کردم چشم پوشی کنم. الان به طور تصادفی دیدم که یک وبسایت دقیقا همون اسکریپت رو از خیلی وقت پیش برای دانلود رایگان قرار داده... لینک رو براشون فرستادم وپاسخی ندادن. پیگیری کردم و تقاضا کردم که هزینه ام رو محترما پس بدن گفتن که شما باید قبل از خرید بررسی میکردید. و مشکل شماست که نمیتونید ایمپورت کنید .
بلافاصله هم منو بلاک کردند.
دوستانی که تجربه یا اطلاعی در این زمینه دارند لطفا تجربیات و نظرشون رو مطرح کنند.ممنونم
پاسخ : مشورت جهت شکایت از یک شخص
محبت کنید اسمش ایشون و برای بنده به صورت خصوصی ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanweb1396
سلام دوستان . بدون حاشیه میرم سر اصل مطلب
بنده چند روز پیش از یک نفر یک اسکریپت خریداری کردم. و قبل خرید ازشون پرسیدم که اسکریپت سالمه یا نه گفتن بله سالمه و اگه مشکلی باشه رفع میکنن.بعد از پرداخت هزینه موفق به دانلود شم. بعد از اپلود اسکریپت هر کاری که میکردم دیتابیست ایمپورت نمیشد ، با این که بنده خودم طراح وب هستم ، ایشون گفتن که شما بلد نیستید و باید خودم انجام بدم ! دسترسی دادم و گفتن که بدون مشکل تونستند انجام بدن.
بعد از کار کردن با اسکریپت متوجه شدم دارای نواقص جزئی تو برخی امکاناتش و هنگام لود شدن صفحاتش هست که سعی کردم چشم پوشی کنم. الان به طور تصادفی دیدم که یک وبسایت دقیقا همون اسکریپت رو از خیلی وقت پیش برای دانلود رایگان قرار داده... لینک رو براشون فرستادم وپاسخی ندادن. پیگیری کردم و تقاضا کردم که هزینه ام رو محترما پس بدن گفتن که شما باید قبل از خرید بررسی میکردید. و مشکل شماست که نمیتونید ایمپورت کنید .
بلافاصله هم منو بلاک کردند.
دوستانی که تجربه یا اطلاعی در این زمینه دارند لطفا تجربیات و نظرشون رو مطرح کنند.
ممنونم
ابتدا برسی کنید از رایگان بودن سورس .ببینید رایگان بوده یا خیر . اگر نبوده انتشار دادن اون سایت و برنامه نویسیش توسط خود فرد انجام شده بود ولی رایگان پخش شده خوب مسلما حق با اون فرد هست ممکنه سورس رو خودش نوشته باشه و سایت دیگری انتشارش داده باشه ولی اگر سورس برای خودشون نبود و همون سورس رو رایگان بوده به شما با هزینه داند شکایت کنید ازشون و قطعا رسیدگی میشه
دوستان متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم لطفا اینجا پیام بدید
این که اسکریپت نقص عملکردی داره یقیناً مسئولیتش با ایشونه و باید پاسخگو باشند. قابل پیگیری هم هست از طریق پلیس فتا.
ولی این قسمت که یه سایت دیگه داره رایگان میده، مقصر شمایید که سرچ نکردید و نمیشه بهش استناد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
ابتدا برسی کنید از رایگان بودن سورس .ببینید رایگان بوده یا خیر . اگر نبوده انتشار دادن اون سایت و برنامه نویسیش توسط خود فرد انجام شده بود ولی رایگان پخش شده خوب مسلما حق با اون فرد هست ممکنه سورس رو خودش نوشته باشه و سایت دیگری انتشارش داده باشه ولی اگر سورس برای خودشون نبود و همون سورس رو رایگان بوده به شما با هزینه داند شکایت کنید ازشون و قطعا رسیدگی میشه
سلام متشکرم از پاسخگوییتون. بررسی کردم و کامل مطمئن هستم که اسکریپت پابلیکه .حتی کپی رایت و مشخصات برنامه نویسش هم تو اسکریپت هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
این که اسکریپت نقص عملکردی داره یقیناً مسئولیتش با ایشونه و باید پاسخگو باشند. قابل پیگیری هم هست از طریق پلیس فتا.
ولی این قسمت که یه سایت دیگه داره رایگان میده، مقصر شمایید که سرچ نکردید و نمیشه بهش استناد کرد.
بزرگوار با تحقیقاتی که فعلا انجام دادم فکر نمیکنم مقصر من باشم. به هر حال ایشون سو استفاده کرده و با پلیس فتا هم صحبت کردم گفتن کلاه برداری محسوب میشه و قابل پیگیری هست.
من حتی اگرم ندونم که این اسکریپت رایگانه ایشون نباید خداروشاهد بدونه و وجدان داشته باشه؟
من واقعا نمیخوام دردسر درست کردم ولی ایشون واقعا خودشون دوست دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanweb1396
دوستان متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم لطفا اینجا پیام بدید
بنده اگر اسم ایشون و می دونستم می تونستم بهتر بهتون کمک کنم با توجه به شناخت و تجربه ای که دارم
سلام
پیگیری که میشه اما اثباتش سخته !مثلا چطوری ثابت کنی این بابت اسکریپت بوده یا اثبات کنی فایلی که بهت داده رایگان بوده و ....
چون برنامه نویس یا همون فروشنده تو شهر شما نیستش شما دادخواست میدین بعد میره دادگاه شهر فروشنده بعد کلی بررسی و چندماه الافی شاید بتونی هزینه تو بگیری
اگر هم بتونی پیگیرش باشی حضوری بری دادگاه شهر فروشنده نتیجه میگیری
و در کل اینجا به نتیجه و پولت نمیرسی چون نه پلیس اینجا هستش نه قاضی
ایشالله بتونید حقتونو بگیرید موفق باشید
ما از سال 1394 یه پرونده داریم چندبار زنگ زدن ولی هیچ پیگیری انجام ندادن .اصلا نتیجه نداد فقط الکی هزینه کردیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام .
فتا هیچ بررسی نخواهد کرد طبق تجربه در چندین مورد که داشتیم .
به کل بهتره با هم کنار بیان همینجوری .