سلام و درود
به مثال زیر توجه کنید:
خوب در بالا من اطلاعات پستی که داره سیو میشه رو چطوری بگیرم و توی فانکشن استفاده کنم؟کد PHP:
function my_save_post_function() {
// function content
}
add_action('save_post', 'my_save_post_function');
سلام و درود
به مثال زیر توجه کنید:
خوب در بالا من اطلاعات پستی که داره سیو میشه رو چطوری بگیرم و توی فانکشن استفاده کنم؟کد PHP:
function my_save_post_function() {
// function content
}
add_action('save_post', 'my_save_post_function');
اکشن save_post به تابع شما یک پارامتر post id ارسال میکند که در تابع بالا ننوشتید، با پست آیدی میتوانید به اطلاعات پست مورد نظر دسترسی داشته باشید.
درود مجدد
همین موضوع برام سوال هست. از کجا باید مطلع بشم که اکشن ها چه پارامترهایی رو ارسال میکنند به تایع؟نقل قول:
اکشن save_post به تابع شما یک پارامتر post id ارسال میکند که در تابع بالا ننوشتید، با پست آیدی میتوانید به اطلاعات پست مورد نظر دسترسی داشته باشید.
مورد بعدی اینکه مهمه اسم متغییری که توش post id ذخیره میشه چی باشه؟ مثلا اگر $id باشه یا $pid باشه در هر صورت آیدی پست توش قرار میگیره؟
جمع بندی تاپیک جهت استفاده دوستان در آینده
در این لینک لیست تمامی اکشن های وردپرس با پارامترهایی که به تابع استفاده شده در اکشن ارسال میکنند وجود دارد.نقل قول:
از کجا باید مطلع بشم که اکشن ها چه پارامترهایی رو ارسال میکنند به تایع؟
خیر. نام متغییر استفاده شده در آرگومان تابعِ استفاده شده در اکشن اهمیتی ندارد و صرفا ترتیب قرارگیری متغییر ها در آرگومان تابع اهمیت دارد.نقل قول:
مهمه اسم متغییری که توش post id ذخیره میشه چی باشه؟ مثلا اگر $id باشه یا $pid باشه در هر صورت آیدی پست توش قرار میگیره؟
موفق باشید