سوال درباره درست کردن پست هایی که نادرست منتشر شدند!
سلام
دوستان حدود 500 پست دارم در سایت که بنا به دلایلی پست ها رو با توجه به سئو نتونستم بزنم و وضیعت پست ها خوب نیستن. حالا میخوام درستشون کنم
سوالی که دارم اینه که پستها برای 1 سال پیشن الان بخوام متن و کلمات کلیدی افزونه یاست رو برای همشون تک به تک درست کنم (که وقتگیر هم هست)
نیازی دارم که دوباره توی گوگل دستی Fetch and Render کنم یا نه (همه پست هایی که اصلاح میکنم)؟؟؟ یا اگر نیازی نیست به این کار وقتی پست ها رو
درست کردم از لحاظ سئو و عنوان و ... این پست ها باید تاریخشون اپدیت بشه (بیاد رو صفحه اصلی سایت) یا خیر؟؟؟
چقدر زمان نیازه تا گوگل دوباره با اطلاعات جدید اینارو ایندکس کنه (خیلی از پست ها ایندکس نشدن)
پاسخ : سوال درباره درست کردن پست هایی که نادرست منتشر شدند!
کسی از دوستان جواب سوالم رو نمیدونه؟؟؟
سلام
مطالبتون را آپدیت کنید (فرقی نمیکنه به صورت دستی یا با افزونه) با خزیدن روبات های گوگل داخل سایتتون به مرور زمان توی گوگل هم آپدیت میشن و نیازی نیست کار دیگه ای انجام بدید
اگر بخواید از Fetch استفاده کنید مطالب فوری در گوگل ایندکس میشن
برای اطمینان بیشتر بهتره که این مطالب داخل سایت مپ وجود داشته باشند و به وسیله آرشیو ها و لینک های داخلی قابل ردیابی باشند
گذشته ها گذشته
از همین الان شروع کنین پست های با محتوا و کیفیت ارسال کنید و گوگل هم جایزتون رو به خاطر تغییر مثبت بهتون میده
اپدیت کردن پست های گذشته کمک خیلی بزرگی به شما نمیتونه کنه و پیشنهاد میکنم اصلا وقتتون رو هدر ندین
انرژی که قراره برای اپدیت پست های گذشته صرف کنین روی پست های با کیفیت و زمان بندی شده در اینده بزارید.
اگر خواستین اموزش ارسال پست های با کیفیت و فول سئو و خیلی عالی رو داشته باشین به من توی تلگرام پیام بدید ( رایگان نیست)
Telegram : @pouyanhabibpour
سوالی داشتین در خدمتم