اضافه کردن ماژول بانک پاسارگاد به whmcs
با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟
پاسخ : اضافه کردن ماژول بانک پاسارگاد به whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟
فدای تو چی میکی با سرنوشت
(:|باید بری قرارداد ببندی با بانک پاسارگاد و ای پی سرورت اونجا اد بشه و نام دامنه و نیم سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
فدای تو چی میکی با سرنوشت
(:|باید بری قرارداد ببندی با بانک پاسارگاد و ای پی سرورت اونجا اد بشه و نام دامنه و نیم سرور
عزیزم دلم اگه دقت کنی میبینی نوشتم قرار داد بسته شده و همه چیز اوکی هست آی پی سرور هم گرفتن اد شده همه چی فعال هست ولی این پیغام رو میده!
کی فعال شده؟
اگر امروز تحویل دادن، باید از ساعت 12 شب به بعد تست کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANOR
کی فعال شده؟
اگر امروز تحویل دادن، باید از ساعت 12 شب به بعد تست کنید
۱۳۸۹/۱۱/۰۲ فعال شده!
یک چیز دیگه هم الان یادم اومد گفتم شاید بی ارتباط با مشکل شما نباشه
خود من وقتی سرویسم فعال شد، روز اول کار نکرد، با بانک تماس گرفتم و اونا گفتن که از ip دیگری داره درخواست ارسال میشه. وقتی ip رو پرسیدم متوجه شدم که ip اصلی سرور هست، در صورتیکه من ip اختصاصی سایت رو توی قرارداد نوشته بودم.
شما هم ممکنه مشکل مشابه داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANOR
یک چیز دیگه هم الان یادم اومد گفتم شاید بی ارتباط با مشکل شما نباشه
خود من وقتی سرویسم فعال شد، روز اول کار نکرد، با بانک تماس گرفتم و اونا گفتن که از ip دیگری داره درخواست ارسال میشه. وقتی ip رو پرسیدم متوجه شدم که ip اصلی سرور هست، در صورتیکه من ip اختصاصی سایت رو توی قرارداد نوشته بودم.
شما هم ممکنه مشکل مشابه داشته باشید
ما رو هر دو آی پی تست کردیم. اول که آی پی Main سرور بود. بعد گفتیم شاید مشکل از این باشه آی پی رو تغییر دادیم بازم مشکل حل نشد!
فردا حتما با بانک تماس بگیرید و به اپراتور بگید چک کنه ببینه درخواست از کدوم ip ارسال میشه
مشکل کی بوده !
با آقای نادر منش تماس بگیرید مشکل رو حل می کنند