سلام خسته نباشید .
کارت گرافیک لبتام نصب نمیشه از سایت خود شرکت سازنده گرافیک رو دانلود کردم . از درایور پک های زیادی استفاده کردم ولی ت الان نصب نشده .
مدل
msi cx640
intel
NVIDIA GEFORCE - GT 520
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید .
کارت گرافیک لبتام نصب نمیشه از سایت خود شرکت سازنده گرافیک رو دانلود کردم . از درایور پک های زیادی استفاده کردم ولی ت الان نصب نشده .
مدل
msi cx640
intel
NVIDIA GEFORCE - GT 520
فایل درایور را از سایت nvidia.com دانلود کرده اید؟ در زمان دانلود نسخه مربوط به کارت گرافیک خود از نوع لپ تاپ را دانلود نموده اید؟
در زمان نصب چه اروری مشاهده می فرمائید؟
فایل پیوست 35875
تصویر پیغامی که میده
رو ضمیمه کردم
سلام
درد لپ تاپ منم همینه. شما اول باید درایور اینتل رو پیدا و نصب کنید و بعد انویدیا
اگر باز مشکل خوردید بایوس رو آپدیت کنید و درایور های چیپست لپ تاپ رو نصب کنید دوباره امتحان کنید
توی Device manager روی کارت گرافیک راست کلیک کنید و update driver بزنید و این مسیر رو انتخاب کنید
C:\NVIDIA\DisplayDriver\376.33\Win10_64\Internatio nal\Display.Driver
عدد ها برای شما فرق داره ولی شکل کلی شبیه همین هست
اگه درایور رو نصب کرد بعد از ریست ویندوز فایل setup توی مسیر C:\NVIDIA\DisplayDriver\376.33\Win10_64\Internatio nal رو اجرا کنید
اگه بازم نصب نشد از این روش استفاده کنید به احتمال 99% نصب خواهد شد
http://technoish.com/how-to/fix-late...your-notebook/
سلام
از این لینک نسخه مخصوص ویندوز خودتون رو دانلود کنید احتمالا باید درست بشه:
نشد می خواید یه دی وی دی DriverPack Solution خریداری کنید و تست کنید.کد:https://soft98.ir/software/drivers/483-nvidia-geforce-driver.html
جدیدترین نسخه اش هم نسخه 17 هستش و بهتره دی وی دی همین نسخه رو اگه پیدا کردید خریداری و تست کنید چون نسخه های قدیمی اش با ویندوز 10 مشکل دارن.
روشهایی رو که گفتید انجام دادم نشد .
دارایور پک 17.7.24 قبلا داشتم تستش زدم ولی نصب نکرد
- - - Updated - - -
نشد
مشکلی که داره کلا توی Device manager نشونش نمیده. ولی هر چی کارت گرافیک NVIDIA بود دانلود کردم نصب کردم داخل درایور c پوشه ساخته
درود و احترام
ابتدا عرض کنم باز کردن لپتاپتون دقیقا میخواهید چه کاری کنید؟
اول باید مطمئن شوید فایل های چیپست شما نصب شده
همینطور که دوست عزیزمون عرض کردن کارت اینتل رو هم نصب کنید بعد اقدام کنید به نصب فایل مربوط به سیستم خود