سلام دوستان عزیز
امروز صبح ایمیلی اومد برامون از به پرداخت که درگاهتون به خاطر این موضوع بسته شده
تصویر
موضوع چی میتونه باشه ؟ و درخواست مشخصات برای چی هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
امروز صبح ایمیلی اومد برامون از به پرداخت که درگاهتون به خاطر این موضوع بسته شده
تصویر
موضوع چی میتونه باشه ؟ و درخواست مشخصات برای چی هست ؟
دلیلش رو براتون نگفتن؟
سایتتون چی هست؟
بدون شک یک چیز فروخین که خلاف قوانین بوده
نترسید فقط درگاه رو میبندن و کاری به کارتون ندارند
و باز کردنشم کار حضرت فیله
احتمالا مشخصات هویتی شما رو میخوان!!
نمیدونم کاری باهاتون داشته باشن یا نه!!
سلام
الان این سایت شماست ؟ (آدرس را به درخواست حذف کردم )
فکر کنم مشکل اصلی و نگرانی شما اینه که اقدام قانونی علیه شما انجام بگیره ؟ نگران نباشید و اگر اتفاق افتاد اعلام کنید برای دور زدن تحریم هست و هدف فقط دور زدن تحریم های ظالمانه بوده و احتمال زیاد یا تبرئه میشید یا یک جریمه کوچم و تعهد باید بدید ، فقط مراقب باشید گزارش فتا تو کار نباشه وگرنه قاضی که احتمالا هیچی هم سرش نمیشه بر اساس اون گزارش حکم صادر میکنه و اگر اینجور شد سریعا درخواست کارشناس کنید و با کارشناس مذاکره کنید مشکلی پیش نخواهد اومد
البته خوب اگر موضوع فعالیت همین هست
انشاالله مشکلی براتون پیش نمیاد
مطمئنید اتفاقی نمیوفته ؟
پس اطلاعات طرف رو واسه کنجکاوی میخوان برادر من ؟ :|
دادستانی تو این موارد میتونه خودش اعلام جرم کنه و علیه طرف شکایت انجام بده ، به عنوان مدعی العموم اگر درست گفته باشم.
الان قضیه خربزه خوردن و لرزیدنه ! حالا منتظر باش ببین چی میشه ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد برات.
دوست عزیز اول بخون درست چی نوشتم بعد نقل قول کن
اتفاقی که میافته ، ولی مانده به دفاع فرد و اتفاقی که میافته نهایتا جریمه هست و من هم گفتم دو حالت داره یا فتا اعلام جرم کرده و پرونده تشکیل داده فرستاده دادگاه یا نه خود دادستانی تشکیل پرونده داده که مورد اول بیشتر اتفاق میافته و در صورتی که فتا تشکیل پرونده داده باشه بر حسب گزارش ماموران قاضی حکم میده و در صورت دفاع متهم مبنی بر رد اتهامات با هزینه خودش میتونه درخواست کارشناس بکنه و قاضی هم دستور بررسی کارشناس رسمی دادگستری را میده که این کارشناس معتمد دادگاه هست و هر گزارشی بده قاضی دقیقا بر اساس اون حکم نهایی را صادر میکنه
پ.ن.
اکثرا نگرانی اصلی افراد در اینجور مواقع این هست که زندان و تشکیل پرونده خواهد شد یا نه ؟ که اگر هر حکمی مبنی بر محکومیت شما مانند جریمه و زندان داده بشه که خوب سابقه و پرونده خواهد شد برای فرد ولی در صورت تبرئه هیچ پرونده ای تشکیل نشده و حتی پرونده به فتا ارجاع داده نمیشه و در همان دادگاه مختومه و آرشیو میشه تا در استعلامات برای فرد پرونده ای نباشه
ولی خوب زندان تنها در صورت تکرار و عدم تعهد به تعهدنامه داده شده داده میشه و بار اول بنا به دستور رییس کل قوه مقننه مبنی بر کاهش تعداد زندانیان ، قضات سعی در عدم صدور حکم زندان دارند
اینجا هم حالا ما صد در صد نمیدانیم دقیقا جریان چی هست و تماما حدس و گکان هست