درخواست پروانه کسب از طریق سایت ای نماد!؟
با عرض سلام خدمت دوستان
امروز متوجه شدم که قابلیت جدیدی به پنل ای نماد اضافه شده به عنوان درخواست پروانه کسب از اصناف و برای فروشگاه های مجازی با دریافت یک سری اطلاعات گویا پروانه صادر میشه، اما خبری در این خصوص در سایت نماد یا جای دیگری مشاهده نکردم.
شما در جریان هستین دوستان؟
خود نماد اعتماد به منزله پروانه کسب برای کسب و کار های آنلاین هست دیگه این مورد چه ضروریتی داره!
پاسخ : درخواست پروانه کسب از طریق سایت ای نماد!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
با عرض سلام خدمت دوستان
امروز متوجه شدم که قابلیت جدیدی به پنل ای نماد اضافه شده به عنوان درخواست پروانه کسب از اصناف و برای فروشگاه های مجازی با دریافت یک سری اطلاعات گویا پروانه صادر میشه، اما خبری در این خصوص در سایت نماد یا جای دیگری مشاهده نکردم.
شما در جریان هستین دوستان؟
خود نماد اعتماد به منزله پروانه کسب برای کسب و کار های آنلاین هست دیگه این مورد چه ضروریتی داره!
سلام
منم همین سوال دارم لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
باتشکر
سلام ،
25 اسفند سال گذشته بهشون تیکت دادیم و دقیقا در همین مورد سوال کردیم ، گویا هنوز وقت نکردن تیکت را مشاهده کنند یا درخواست نماد دوستاره را بعد از یک ماه بازرسی کنند.
تا جایی که اطلاع دارم سایت eanjoman.com هم چنین کاری رو گویا انجام میده ولی فقط برای تهران هستش (زیاد اطلاع ندارم،اگر اطلاع رسانی غلط می کنم،پوزش می طلبم)
دیروز صنف بودیم که گویا دریافت پروانه کسب یک سری شرایط داره که یکی از آنها داشتن مدرک لیسانس مرتبط با رشته کاری هستش.
اگر کسی درخواست داده لطفا نتیجه را همراه با الزامات برای ما هم بیان کند.
سپاس
سلام
بنده هم همین سوال رو میخواستم بپرسم که این تایپیک رو دیدم
البته به نماد هم تیکت زدیم و پرسیدم ولی جوابی ندادن بعد از گذشت چند روز
کلا به چه صورت هست
رایگانه؟
حق عضویت باید پرداخت بشه؟
کسی میدونه یا انجام داده بیاد بگه
مزایاش برای یه فروشگاه اینترنتی بنظرتون چی می تونه باشه؟ وقتی خود نماد هست!
هرچند که شاید برای یکسان سازی قیمت های سایت ها کاربرد داشته باشد
1 فایل پیوست
گویا خیلی اهمیت میدن به پاسخ دادن !
تصویر تیکت ما :
فایل پیوست 35732
بعد میشه این پروانه کسبو گذاشت بانک واسه وام و ... یا فقط میخوان پولای ملتو بچاپن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahinmq
بله متاسفانه در این رابطه پاسخگو نیستن! بنده همزمان دو تیکت زدم، تیکت دیگر پاسخ داده شده ولی تیکت مربوط به پروانه خیر
دوستان عزیز هرکسی تونست خبری کسب کنه در این مورد اعلام بکنه لطفا بنده هم نیاز دارم به این موضوع