با سلام و احترام,بنده میخواستم در ضمینه هاستینگ خارجی مثلا المان فعالیت کنم , شما چه دیتاسنتر هایی پیشنهاد میکنید؟
با توجه به تحریم بودن ایران
چه سیستمی برای سرور پیشنهاد میکنید؟
vps یا vds مشخصاتشو لطفا عرض کنید!
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام,بنده میخواستم در ضمینه هاستینگ خارجی مثلا المان فعالیت کنم , شما چه دیتاسنتر هایی پیشنهاد میکنید؟
با توجه به تحریم بودن ایران
چه سیستمی برای سرور پیشنهاد میکنید؟
vps یا vds مشخصاتشو لطفا عرض کنید!
سرور مجازی vps از دیتاسنترهای هتزنر آلمان یا ovh فرانسه
برای هاستینگ
سرور رم 4
سی پی یو 2 هسته ای
هارد 100 گیگ
اگر در قسمت درخواست سرویس تاپیک بزنید بنده و همکارانم آفرهای خوبی به شما می دهیم!
اگر تمایل داشتید در تلگرام پیغام ارسال کنید تا با هم کمی صحبت کنیم و راهنماییتون کنیم
09338710315
از اونجایی که به نظر میرسه قصد دارید تازه شروع به کار کنید، از هر نظر پیشنهاد می کنم ابتدا از نمایندگی شروع کنید. شما با دریافت نمایندگی از شرکت هایی که سرور از دیتاسنترهای آلمان دارن با هزینه ها و ریسک به مراتب کمتر می تونید فعالیتتون رو شروع کنید.
اما به هر حال در ادامه با افزایش مشتریان می تونید سرمایه گذاری بیشتری کنید.
در صورت تمایل می تونیم نمایندگی تقدیمتون کنیم یا اگر اصرار بر خرید سرور هست اون هم از دیتاسنترهای آلمان قابل ارائه هست.
موفق باشید.
با سلام
عزیز در هر کاری پله پله باید پیشرفت کنید
پیشنهاد میشه اول نمایندگی بگیرید و تجربه کسب کنید و ... که خودتون تشخیص بدید چی خوبه چی بد که بتونید سرور رو با نظر خودتون خریداری نمایید
به هر حال ما هم سرور و هم نمایندگی ارائه میکنیم و نظر همکاران هم حدودی یکی هست نسبت به شما اگر سرویس خواستید در خدمتیم ...
از پاسخ و پیشنهاد شما سپاسگذارم,
- - - Updated - - -
با تشکر از پیشنهاد شما دوست عزیز,یه شخصی که بخواد مثلا برنامه نویسی یاد بگیره و یه برنامه ای برای خودش بنویسه که نمیشه بهش گفت استعفا بده و نخون که تجربه کافی نداری و نمیتونی .
با تشکر
- - - Updated - - -
این منابع اگر مثلا مشتری زیادی داشته باشیم بازم پشتیبانی میکند ؟
- - - Updated - - -
از پاسخ جنابعالی بسیار سپاسگذاریم
بله در سرویس های نمایندگی همواره امکان ارتقا منابع وجود داره. هر چند در برخی از پکیج های HiSupport شما از منابع نامحدود بهره مند میشید و امکانات زیر به شما اختصاص پیدا می کنه:
ترافیک نامحدود
تعداد وبسایت نامحدود
گواهینامه SSL رایگان برای تمامی وبسایت ها
OverSelling رایگان
دیسک پر سرعت SSD
وب سرور بهینه شده
قابلیت استفاده از چند نسخه PHP به صورت همزمان
ابزار ارتقا CEO برای تمامی وبسایت ها
بکاپ حرفه ای
پشتیبانی 24 ساعته
DNS اختصاصی
خدمات White-Label