سلام
می خواستم بدونم ریسلر چیه؟؟
و اینکه از کجا باید متوجه بشیم که طرف واقعا سرور خریده یا ریسلر داره؟؟
ممنونم از راهنمایی دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بدونم ریسلر چیه؟؟
و اینکه از کجا باید متوجه بشیم که طرف واقعا سرور خریده یا ریسلر داره؟؟
ممنونم از راهنمایی دوستان
بهتر بود سوال رو اینطور مطرح میکردید :
" ریسلر کیست ؟ "
ریسلر کسی است واسطه ی ارائه خدمات میشود و ترجمه ی مناسب برای کلمه Reseller میتواند "بازفروش" یا "نماینده فروش" باشد .
چند روش شناسایی Reseller
1- توجه به سرویس ها و امکاناتی که به شما ارائه میشود .
2- توجه به اطلاعات سرویس دهنده
3- Reverse Whois (طوری که مشخص خواهد شد سایت این Reseller خود یک سرویس گیرنده است ) (نمونه یک سایتی که این امکان را میدهد )
4- اشتراکی بودن منابع و سرویس های ارائه شده .
5- محدود بودن دسترسی شخص reseller برای حل مشکلات خاص .
و ...
مزایایی احتمالی خرید از (بعضی) Reseller ها :
قیمت های پایین تری به شما ارائه میشود ( در حالی که شما سرویس مشابه سرویس دهنده اصلی را دارا هستید )
پیشنهادات بهتری جهت پشتیبانی سرویس های ارائه شده به مشتری داده خواهد شد .
با سلام
"ریسلر هاست کیست؟"
فردی بین 12 تا 18 ساله ، محصل (یا دانشجو) ، بدون ابزار برای گذراندن اوقات فراغت ، که برای گذراندن اوقات فراغت خود ، ماهی بین 1000 تومان(!) تا 10000 تومان هزینه میکند و بازار هاستینگ را به گند میکشد.
اصولا بیشترین اطلاعاتی که یک ریسلر هاست در مورد سرور داره ، اینه که "روی هاست میشه فایل ریخت" و این که "سی ام اس چیه" و "چطوری نصب میشه"
موفق باشید
راهی هست که بفهمیم این طرف که داریم ازش هاست می خریم ریسلر داره یا خودش سرور داره؟؟
همین تیزهاست موقع خرد به من گفت (با پشتیبانیش صحبت کردم) ما خودمون سرور خریدیم
اما الان معلوم شده که ریسلر داره
حالا من می خوام برم از یه جایه دیگه فضا بخرم
می خواستم بدونم راهی برای تشخیص هست یا نه؟؟
و اینکه کار ریسلر چی هست؟؟؟ (یعنی چه تفاوتی با خوده سرور داره)
8-| اینکه با وجود ریسلر ها بعضی ها که تو انجمن ها دنبال مشتری میگردن نمیتونن خوب فروش کنن مشکل ریسلر هست یا .... ؟:-?
تا جایی که من میدونم اکثرا از ریسلری شروع میکنند و بعد یه مدت که اطلاعاتشون به حد کافی رسید هاستینگ میزنن و خودشون سرور میگیرن و پشتیبانی میکنن ! ما آدمای گنده تر از 18 سال هم دیدیم که ریسلری نیستن ولی بازار هاستینگ رو به گندم میکشن
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
راهشو که online24 گفتن !! ریسلری خودش میاد از یه هاستینگ هاست ارزون میگیره و میفروشه ... (مثل یه واسطه) و نه سروری داره و نه دردسری ... معمولا پشتیبانی رو هم خود شرکتی که ازش ریسلری خریده انجام میده ولی بعضی ها با همین ریسلری هاستینگ میزنن و خودشون پشتیبانی میکنند و بعد یه مدت که مشتری هاشون به یه حدی رسید سرور میخرن و مشتری هارو میارن رو سرور خودشون
سعي كنيد از عقايد افراطي پرهيز كنيد !
ريسلر : من هم الان در كنار سرور مجازي يك ريسلر دارم ! اما هاستينگ ندارم و براي مديريت سايت هاي خودم هست كه در يك پنل جامع داشته باشمشون.
استفاده از هر چيزي يك فرهنگ صحيحي داره ... حتي فروش هاست از روي ريسلر هم دليل بر اين توضيحي كه شما داديد نيست، هر چند در مورد خيلي هم هم متاسفانه صدق مي كنه .
با شرایط فعلی که در هاستینگ وجود داره فروش هاست بصورت در صدی برای یک شرکت معتبر پیشنهاد بهتری هست از اینکه برید و فضا بخرید و ... . چون با اعتبارتون بازی می کنند ;) چون هیچ دسترسی به سرور اصلی ندارید و سر کوچک ترین اتفاق ممکنه ادمین سرور اکانت مشتری های شما رو پاک ، ساسپند و ... کنه در نتیجه ... !
برا تجربه خوبه ولی خیلی سریع به vps کوچ کنید ... .
سلام. ممنون از نکته ی خیلی خوب آقا رضا. من این حرف رو 100% تایید میکنم!نقل قول:
سعي كنيد از عقايد افراطي پرهيز كنيد !
ريسلر : من هم الان در كنار سرور مجازي يك ريسلر دارم ! اما هاستينگ ندارم و براي مديريت سايت هاي خودم هست كه در يك پنل جامع داشته باشمشون.
استفاده از هر چيزي يك فرهنگ صحيحي داره ... حتي فروش هاست از روي ريسلر هم دليل بر اين توضيحي كه شما داديد نيست، هر چند در مورد خيلي هم هم متاسفانه صدق مي كنه .
ولی خوب ، همیشه ابراز نظر کاربران و اشخاص ، بر طبق اکثیت هست.
شما یعنی این رو قبول ندارید که اکثر بازار خراب کن های این دوره ، ریسلر هستند؟ اما در کل بله! ریسلری برای استفاده های شخصی و یا حتی اگه درست استفاده بشه ، برای ارائه هسات هم امکانی خیلی خوب هست!
مطمئنا شرکت های عظیمی مصل هاست گیتور ، بلوهاست و دیتا سنتر هایی مصل سافت لایر و ... که ریسلر میدن ، اجرای این کار مبتنی بر ماه ها ابراز نظر مهندسین و تکنسین های این شرکت ها بوده! پس اصل ریسلر بسیار خوب هست! اما در ایران:
ریلسر = بدبخت کننده ی جامعه ی هاستینگ! و السلام!