سلام دوستان میخواستم یک گیم سرور بزنم هم بازیکنان خازجی هم ایرانی جذب کنم و ۱سوال داشتم
پینگ و سرعت کدوم یک از این شرکتا برای بازیکنان داخل ایران بهتره و فرقش چقدر است؟ با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان میخواستم یک گیم سرور بزنم هم بازیکنان خازجی هم ایرانی جذب کنم و ۱سوال داشتم
پینگ و سرعت کدوم یک از این شرکتا برای بازیکنان داخل ایران بهتره و فرقش چقدر است؟ با تشکر
درود.
او وی اچ بهتره اگر میخوایید بازیکن خارجی نیز جذب کنید
OVH پینگ پائین تری داره اگه هرتز پینگش 200 باشه ovh میشه 150
سلام
ovh گزینه بهتری است.
موفق باشید
اصلا هتزنر قابل مقایشه با ovh نیست و 100 درصد ovh بهتره
سلام.
اگر برای پروژه طولانی مدت نیاز دارید،محض یاداوری عرض میکنم دوست عزیز که ovh با کاربران ایرانی مشکل داره.
ممنون
امروز رفتم قیمتای ovh دیدم و خیلی ناراحت شدم که چجوری سرورای ایرانی انقدر گرون تره
سلام
هتزنر قابل مقایسه با ovh نیست . هرچند ممکنه گاهی به دلایل مشکلات اینترنتی که در سطح بین المللی پیش میاد پینگ هتزنر بهتر از ovh بشه ولی شما در ovh مشکلات کمتری خواهید داشت.
روی ovh مجبور نیستید از روتر استفاده کنید و گاهی درگیر مشکلات آیپی ها بشید که آیپی های بازیکن ها آیپی روتر بیوفته یا .... که گاهی روی بعضی پروتکل ها حل نمیشه (بنا به تجربه برخی دوستان که در این انجمن هم جوابی نگرفتند )
روی ovh از آنتی دیداس مطمئنی برخوردارید که تقریبا امتحانش رو پس داده و خوب جواب داده آنتی دیداس گیم هم که جدیدا اضافه شده تمامی مشکلات سرور های بازی رو حل کرده انگار (به نقل از کسانی که خریدن)
روی ovh کیفیت سخت افزار چند برابر هتزنر هست و همین باعث مصرف و فشار کمتری خواهد بود.
با انتخاب Ovh آز ابیوز های الکی هم خداحافظی کنید.
این مسئله رو هم بگم کیفیت سرور های سو یو استارت هم مثل ovh هست و تفاوتی ندارند و برخی که این سرور ها رو درجه دو مینامند اشتباه می کنند این سرور ها فقط تعداد آیپی یکبار پرداخت کمتر و پورت گارانتی شده و پشتیبانی کمتری دارند. ( به نقل از پشتیبان تلفنی OVH)
تجربه ثابت کرده که ovh بهتره از هترنز
سلام
به نظر من هم ovh بهتر هست