سلام
یه سایت دارم که بعد از اپگرید بعضی از فایل ها حذف شده و صحفه سایت به خاطر حذف شدن اونا رو لودینگش میونه و دیر بارگذاری میشه چجوری میشه ادرس فایل های که می خواد لود کنه رو پیدا کنم (فایلهای قالب نه سیستم مثل تصاویر و css ها و..........)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه سایت دارم که بعد از اپگرید بعضی از فایل ها حذف شده و صحفه سایت به خاطر حذف شدن اونا رو لودینگش میونه و دیر بارگذاری میشه چجوری میشه ادرس فایل های که می خواد لود کنه رو پیدا کنم (فایلهای قالب نه سیستم مثل تصاویر و css ها و..........)
سلام
سایت رو باز کنید, راست کلیک کنید و inspect رو بزنید
لینک سایت رو ارسال کنید برسی کنم
korean-dream.ir
لینک تصاویر تبلیغات باز نمیشه
و توی htaccess هم تعریف شده لینک های خراب به صفحه اصلی سایت ریدایرکت بشن در نتیجه چیزی در بخش Console در Inspect نمایش داده نمیشه
نرم افزاردیگه ای یا راهی که بتونه نمایش بده ادرس هاش رو بصورت کامل کروم نشون بده هست یا نه ؟ فایل پیوست 35451
افزونه دی بی سئو نصبه ،کد:RewriteEngine On
کد:
# If you are having problems or are using VirtualDocumentRoot, uncomment this line and set it to your vBulletin directory.
# RewriteBase /
# If you are having problems with the rewrite from content/ to content.php, uncomment this line to turn MultiViews off.
# Options -MultiViews
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|dbseocp/|modcp/|cron|mobiquo|forumrunner|api\.php|reviewpost/|classifieds/|photopost/)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|dbseocp|modcp|clientscript|cpstyles|images|reviewpost|classifieds|photopost)/
RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]