درخواست ساخت نرم افزار یا ربات برای  مدیریت اکانت تلگرام

سلام
آفر    بدین بهتره  
نرم افزار  یا ربات  هر کدوم   میتونید  و فکر میکنید برای اینکار بهتره  :      میخوام لیست  دوستان ( ادد لیست )  تلگرام دسکتاپ رو  مدیریت کنم به صورت اتوماتیک .
مدیریت  لیست شامل اضافه کردن اتوماتیک ( تست و خطا) شماره  و ذخیره  در لیست دوستان تلگرام هست .  که   چک میکنه  اگر شماره  توی تلگرام بود که ادد میشه و اگر  نبود که  میری سراغ شماره بعدی .
منتظر آفر دوستان هستم

پاسخ : درخواست ساخت نرم افزار یا ربات برای  مدیریت اکانت تلگرام

در صورت تمایل شما همچین نرم افزار برای اندروید با زبان java - برای ویندوز با c# و برای وب با php-html-css-javascript با هزینه کم نوشته میشه براتون
پیشنهاد بنده به عنوان یه برنامه نویس نرم افزار تحت وب یعنی اسکریپت و ویندوز هستش . سرعت پردازش بالاتری سمت کد های ماشین دارند نسبت به جاوا که برای اندروید هست
امکاناتی هم که خواستید به سرعت کامل و حتی بیشتر نوشته میشه
با ما در تماس باشید

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
alirezakaj

سلام
آفر    بدین بهتره  
نرم افزار  یا ربات  هر کدوم   میتونید  و فکر میکنید برای اینکار بهتره  :      میخوام لیست  دوستان ( ادد لیست )  تلگرام دسکتاپ رو  مدیریت کنم به صورت اتوماتیک .
مدیریت  لیست شامل اضافه کردن اتوماتیک ( تست و خطا) شماره  و ذخیره  در لیست دوستان تلگرام هست .  که   چک میکنه  اگر شماره  توی تلگرام بود که ادد میشه و اگر  نبود که  میری سراغ شماره بعدی .
منتظر آفر دوستان هستم

سلام روزتون بخیر
اسکریپت مورد نظر با زبان php بصورت آماده موجود هست،
درصورت تمایل تماس بگیرید: 03134420301
یا تیکت ارسال کنید: https://panel.jeyserver.com

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
alirezakaj

سلام
آفر    بدین بهتره  
منتظر آفر دوستان هستم

دوست عزیز متاسفانه پیام خصوصی برای آیدی بنده غیرفعاله . جواب پیام خصوصیتونو اینجا مجبورم بدم
نرم افزار ویندوز : 250 هزارتومان
نرم افزار تحت وب (اسکریپت) : 150 هزارتومن
در صورت تمایل لطفا ذکر کنید که کارایی دقیق برنامه چیه و امکاناتش رو بگید