سلام
دوستان برای تایید اولیه کاربران چه پیشنهاد هایی داریدکه مشخصاتشون کاملا درست باشه لطفا پیشنهاد به همراه نحوه ست شدنش یا ماژول مربوطه اعلام کنید ؟ مثلا یه نمونه ارسال اس ام اس و ایمیل هست
مخاطب خارجی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان برای تایید اولیه کاربران چه پیشنهاد هایی داریدکه مشخصاتشون کاملا درست باشه لطفا پیشنهاد به همراه نحوه ست شدنش یا ماژول مربوطه اعلام کنید ؟ مثلا یه نمونه ارسال اس ام اس و ایمیل هست
مخاطب خارجی هست
عرض سلام و احترام :
نمی دونم در روز چه تعداد عضویت دارید ، اما یکی از روش هایی که می تونید استفاده کنید ، به کاربران جدیدتون تماس بگیرید و اطلاعاتشون رو تایید کنید.درواقع هم اطلاعات کاربرتون رو تایید کردید و هم می تونید سوال کنید در روند خرید مشکلی ندارید ؟ که احتمالا باعث میشه کاربر اگر هم صرفا بی دلیل عضو شده ، خریدی هم انجام بده (طبق تجربه ای که درحال حاضر در حال انجامش هستم).
مورد بعدی تاییدیه دوره ای هستش ، مثلا هر 3 ماه یکبار شماره تماس ها به وضعیت عدم تایید عوض بشه و کاربر در زمان رجوع به حساب کاربری ، مجبور به تایید اطلاعات شود.برای شماره تماس و شماره موبایل با شماره ای تماس بگیرند و کدی را وارد کنند.
روش بعدی که شاید هم تا بحال استفاده نشده باشه ، طراحی نرم افزار اندروید و آی آو اس صرفا برای سایت شما که کاربر مجبور به نصب بر روی گوشی بشه و نرم افزار دسترسی به شماره تماس داشته باشه و شماره تماس کاربر را تایید کنه.
فکر نمی کنم برای این موارد تابحال ماژولی نوشته شده باشه.
سلام
یه ماژول هست الان حضور ذهن ندارم ولی برای تایید ایمیلی عالی بود. قبلاً از سایت اصلی خریداری کردم. فکر کنم سال 93 خریدم 20 دلار.
هم به صورت لینک تایید بود و هم به صورت کد تایید. میتونستید انتخاب کنید کدومش ارسال شه.
تا زمانی که کاربر اون کد تایید رو نمی زد یا روی لینک کلیک نمی کرد، اکانتش فعال نمیشد.
- - - Updated - - -
براتون گشتم. این ماژول بود:
https://www.whmcsservices.com/emailverification.php
دوست پیشنهاد بنده اینه برای مشتری خارجی خودتون یک پنل اس ام اس خارجی بگیرید و بهشون پیامک بزنید بهترین روش هست خواستین دو سه جا میشناسم بهتون معرفی کنم سایت
whmcs خودش یک سیستم تایید کننده کاربر به نام fraud check دارد که هم تایید اس ام اس داره و هم صد ها قابلیت دیگر.
درود
به طور عادی به کاربران خارجی اعتماد نکنید حتی اگر پرداخت داشته باشند.
مدتی است سایت های خارجی که اعضای ایرانی دارند از طریق دیتابیس پسورد اعضای ایرانی سایت خودشون رو شناسایی می کنند و در سایت های مختلف مانند زرین پال ، آرین پال ، و... امتحان می کنند و با مبلغ موجود در پنل اقدام به خرید از سایت های ایرانی می کنند ! این قضیه توسط رئیس زرین پال (آقای امیری)نیز تایید شده.
موفق باشید