پاسخ : نویسنده شرکت طراحی سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dpf
سلام
نیاز به همکار برای نویسندگی در زمینه های زیر دارم
- طراحی سایت
- برنامه نویسی
- سئو
نمیخوام متن کپی بشه.. یا ترجمه یا متن اختصاصی
قیمت و شرایط همکاری رو همینجا بفرستید که بقیه ی دوستانی هم که نیاز دارن بتونن استفاده کنند
مرسی
نمیخوای متن کپی باشه یا ترجمه یا متن اختصاصی باشه پس چی باشه برادر ؟!! از خودش هم ننویسه پس از فضا بیاره ؟:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
نمیخوای متن کپی باشه یا ترجمه یا متن اختصاصی باشه پس چی باشه برادر ؟!! از خودش هم ننویسه پس از فضا بیاره ؟:d
ایشون دستش خورده می خواد ترجمه یا متن اختصاصی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dpf
سلام
نیاز به همکار برای نویسندگی در زمینه های زیر دارم
- طراحی سایت
- برنامه نویسی
- سئو
نمیخوام متن کپی بشه.. یا ترجمه یا متن اختصاصی
قیمت و شرایط همکاری رو همینجا بفرستید که بقیه ی دوستانی هم که نیاز دارن بتونن استفاده کنند
مرسی
سلام
مقالات باید چند خط باشن؟ حجم مطالب چه اندازه ست؟ نمونه ارسال کنید تا بر اون اساس قیمت رو اعلام کنم
(مترجم و طراح سایت هستم)
سلام. برای این مقالات 9 تا 10 تومن بر اساس نوع متن( منظور ترجمه هست). البته بدون قرار دادن در سایت.
تولید و محتوای اختصاصی هر کلمه 10 تومان در فایل ورد اگر نیاز به عکس سئو و... باشد قیمت بالاتر می رود artakop اد کنید تلگرام برای مذاکره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
:)):)):)):)):)) حواسم نبود. میخواستم بگم یا ترجمه باشه یا متن اختصاصی باشه.. فقط کپی/پیست نباشه
مرسی از دقت نظرت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dynabanner.com
سلام
مقالات باید چند خط باشن؟ حجم مطالب چه اندازه ست؟ نمونه ارسال کنید تا بر اون اساس قیمت رو اعلام کنم
(مترجم و طراح سایت هستم)
پیشنهاد شخصیم همیشه روی 20-30 خط هست.. البته حداکثر 30 خط مگر اینکه خیلی تخصصی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dpf
پیشنهاد شخصیم همیشه روی 20-30 خط هست.. البته حداکثر 30 خط مگر اینکه خیلی تخصصی باشه
مطلب اختصاصی هر خط 600 تومان برای حداکثر 20 خط
مطلب اختصاصی هر خط 500 تومان برای حداکثر 40 خط
ترجمه هم باید نمونه متن ارسال کنید تا قیمت بدم
در صورت تمایل برای گفتگو و همکاری به تلگرام من پیام بدید.آیدی: @daygraphic
در زمینه طراحی سایت و PHP در خدمتتونم - کار با کیفیت بالا و از سایت های معتبر ترجمه میکنم یا به صورت اختصاصی .
قیمت هم نمیشه همین طوری گفت اما صحبت این دوستمون هر خط 500 تومن میتونه منصفانه باشه .
تلگرام @teacherlove
9367192403